Γυμναστική για καλύτερη ερωτική ζωή

Βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας και αποκτήστε καλύτερη ερωτική ζωή. Μάθετε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους η γυμναστική μπορεί να εισβάλει με θετικά αποτελέσματα στον πιο προσωπικό σας χώρο, την κρεβατοκάμαρα!

Βελτιώστε την αερόβια ικανότητα, αυξάνοντας την καρδιοαναπνευστική άσκηση που βοηθάει στην ενδυνάμωση της καρδιάς και των πνευμόνων. Η αερόβια προπόνηση, με συχνότητα 3-4 φορές την εβδομάδα και διάρκειας 20-30 λεπτών θα ενισχύσει την αντοχή σας και ταυτόχρονα την επίδοση σας στον ερωτικό τομέα.

Πέρα όμως από την αερόβια προπόνηση, μην ξεχνάτε την προπόνηση με αντιστάσεις για να πετύχετε και μυική ενδυνάμωση. Ενα δυνατό κορμί μπορεί να ανταπεξερχεται σε όλες τις “παραξενιές”.

Η ποικιλία στην ερωτική ζωή -δεν εννοούμε στους ερωτικούς συντρόφους- θα είναι πιο εύκολη αν προσθέτετε στο γυμναστικό σας πρόγραμμα ασκήσεις που να βελτιώνουν την ευλυγισία σας. Γι’ αυτό ποτέ πια μην υποτιμήσετε το stretching, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές.

Για να έρθετε πιο κοντά με τον ή την σύντροφο σας, παρακολουθήστε μαζί μαθήματα που να ευνοούν τη γυμναστική με ζευγάρια, όπως μαθήματα yoga, ή ακόμα και aerobic.

Αγαπήστε το σώμα σας και το σώμα του ή της συντρόφου όπως είναι. Μην τους πιέζετε να δημιουργήσουν το τέλειο σώμα. Προσπαθήστε να τους εντάξετε στο χώρο της γυμναστικής μόνο επειδή θα το θέλουν και οι ίδιοι.

Ολα τα παραπάνω είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να λάβετε υπόψιν σας και να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο ευχάριστη. Προσέξτε όμως μην φτάσετε στο άλλο άκρο και η γυμναστική σας γίνει εμμονή και τελικά αντί να προσελκύσει το σύντροφο σας, τον απωθήσει.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση