ανευρυσμα αορτης καρδιας | περονιαιο νευρο | εξετασεις αιματος στιγμα | σύνδρομο eisenmenger

Γυμναστική για καλύτερη ερωτική ζωή


Βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας και αποκτήστε καλύτερη ερωτική ζωή. Μάθετε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους η γυμναστική μπορεί να εισβάλει με θετικά αποτελέσματα στον πιο προσωπικό σας χώρο, την κρεβατοκάμαρα!

Βελτιώστε την αερόβια ικανότητα, αυξάνοντας την καρδιοαναπνευστική άσκηση που βοηθάει στην ενδυνάμωση της καρδιάς και των πνευμόνων. Η αερόβια προπόνηση, με συχνότητα 3-4 φορές την εβδομάδα και διάρκειας 20-30 λεπτών θα ενισχύσει την αντοχή σας και ταυτόχρονα την επίδοση σας στον ερωτικό τομέα.

Πέρα όμως από την αερόβια προπόνηση, μην ξεχνάτε την προπόνηση με αντιστάσεις για να πετύχετε και μυική ενδυνάμωση. Ενα δυνατό κορμί μπορεί να ανταπεξερχεται σε όλες τις "παραξενιές".

Η ποικιλία στην ερωτική ζωή -δεν εννοούμε στους ερωτικούς συντρόφους- θα είναι πιο εύκολη αν προσθέτετε στο γυμναστικό σας πρόγραμμα ασκήσεις που να βελτιώνουν την ευλυγισία σας. Γι' αυτό ποτέ πια μην υποτιμήσετε το stretching, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές.

Για να έρθετε πιο κοντά με τον ή την σύντροφο σας, παρακολουθήστε μαζί μαθήματα που να ευνοούν τη γυμναστική με ζευγάρια, όπως μαθήματα yoga, ή ακόμα και aerobic.

Αγαπήστε το σώμα σας και το σώμα του ή της συντρόφου όπως είναι. Μην τους πιέζετε να δημιουργήσουν το τέλειο σώμα. Προσπαθήστε να τους εντάξετε στο χώρο της γυμναστικής μόνο επειδή θα το θέλουν και οι ίδιοι.

Ολα τα παραπάνω είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να λάβετε υπόψιν σας και να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο ευχάριστη. Προσέξτε όμως μην φτάσετε στο άλλο άκρο και η γυμναστική σας γίνει εμμονή και τελικά αντί να προσελκύσει το σύντροφο σας, τον απωθήσει.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.