ηβικο οστό | ρηξη μηνισκου αντιμετωπιση | priksimon sialogonon adenon | κοκκαλο στο λαιμο | δύσπνοια | ηπατιτιδα β

Για μια sexy καλοκαιρινή εμφάνιση


Τα κοντά μπλουζάκια, τα εξώπλατα φανελάκια και τα κολλητά t-shirt αποτελούν τα must του καλοκαιριού αφού μέσα από αυτά αναδεικνύoνται τα κάλλη του γυναικείου φύλου. Μια γυμνασμένη και μαυρισμένη πλάτη, ένα στητό στήθος και μια ελαφριά γράμμωση στα χέρια σίγουρα τονώνει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας και φυσικά τραβά τα βλέμματα των περισσότερων αντρών. Ευτυχώς, με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να επιτύχετε μια αισθησιακή εμφάνιση που δε θα σας αφήσει απαρατήρητη!

Οι μυς των άνω άκρων ανταποκρίνονται γρήγορα στην προπόνηση με αντιστάσεις, γιατί δεν συνηθίζουμε να τους χρησιμοποιούμε σε μεγάλο βαθμό στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση των μυών στο προπονητικό ερέθισμα. Μια συστηματική προπόνηση δύο με τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να συμβάλει στην ενδυνάμωση του κορμού και να διευκολύνει τον τρόπο ζωής μας.

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις και διαφορετικά μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να γυμνάσει τις μυϊκές ομάδες των άνω άκρων. Μάλιστα αυτές οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν και στο σπίτι με ελάχιστο οικονομικό κόστος. Ενα ζευγάρι αλτηράκια ή ένα λάστιχο γυμναστικής είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε.

Τον εξοπλισμό αυτόν μπορείτε να το βρείτε εύκολα σε όποιο αθλητικό κατάστημα και αν απευθυνθείτε.

Για να επιτύχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα, προσπαθήστε να συνδυάσετε τις ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με λίγο αερόβια προπόνηση, που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τον μεταβολισμό σας και να κάνετε περισσότερες καύσεις. Μην χάνετε χρόνο άλλα αρχίστε τώρα κιόλας!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.