ποσα χρονια πριν γεννηθικε ο αι βασιλησ | πνευμονια | μυλη κυηση | ρινοτραχειτιδα

Βάδισμα: Η ευκολότερη άσκηση του κόσμου


Ολοι ξέρουμε πόσο καλό μας κάνει η τακτική άσκηση. Ωστόσο η έλλειψη χρόνου, είναι ένας από τους βασικότερους λόγους, που μας αποτρέπουν από τη γυμναστική.

Το βάδισμα όχι μόνο είναι πολύ καλή γυμναστική, αλλά επιπλέον δεν απαιτεί χρόνο και κάποιο ιδιαίτερο εξοπλισμό.

Βοηθά στην καλή λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων και κάνει τον οργανισμό πιο αποδοτικό κατά την επεξεργασία του προσλαμβανόμενου οξυγόνου.

Συντελεί στην καύση θερμίδων, σχεδόν το ίδιο αποτελεσματικά με το αργό τρέξιμο, με σαφώς λιγότερες συνέπειες στις αρθρώσεις και στους μύες.

Βοηθά στην καλύτερη χώνεψη των τροφών και ταυτόχρονα μας χαλαρώνει από το καθημερινό άγχος.

Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να πηγαίνετε παντού με το αυτοκίνητο. Κάποιες διαδρομές μπορούν να γίνουν κάλλιστα με τα πόδια. Οχι μόνο θα γυμναστείτε αλλά και θα γλιτώσετε από την ταλαιπωρία της οδήγησης και του να ψάχνετε για παρκάρισμα. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.