σκληρη κοιλια τι σημαινει | το περισσοτερο ποσοστο αποβολης ποτε ειναι; | θυμάρι που επιτρεπεται
Μέλος από
12 ΑΠΡ 2017
Κωδικός: 102 Δημοσιεύσεις: 1 Εμφανίσεις: 1928

Τσούκας Φώτης

Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής


Email: tsoukasf@yahoo.gr

Ιστοσελίδα: http://www.robo-orthopedics.gr


Διεύθυνση: Καλομενοπούλου 11, Νέο Ψυχικό, Τ.Κ. 15451

Τηλέφωνο: 210-6714375

Κινητό: 6945 307234

Ο Τσούκας Χ. Φώτιος γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Ρώμης La Sapienza I(1985-1991) από την οποία αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου άριστα.

Ειδικεύτηκε στην Β’ Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Κρατικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Π.Γ.Ν.Α. Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του εργάστηκε στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ ως εφημερεύων (1998-2000) καθώς και στην Παιδο-Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ (1999) Από το 2001-2002 εργάστηκε στην Δ’ Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ ως Επιμελητής Ορθοπεδικός Χειρουργός.

Από το 2002 εργάζεται στο Νοσοκομείο METROPOLITAN ως επιμελητής Ορθοπεδικός Χειρουργός, από το 2005 ως Αναπληρωτής Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής και από το 2009 ως Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής.

Ο συνδυασμός των ανωτέρω θέσεων καθώς και η άρτια εκπαίδευσή του στην Ορθοπεδική Χειρουργική τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η συχνή συμμετοχή του σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια ως εκπαιδευτής καθώς και η καθημερινή ενασχόληση με το χειρουργείο, του δίνουν τη δυνατότητα να διεξάγει επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της ορθοπεδικής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροπλαστική γόνατος – ισχίου –ώμου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς του αποτελεσματική ιατρική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.