546 posts
Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας. Ειδικεύτηκα στην Παθολογία στο Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός". Για περισσότερο από 15 χρόνια ασχολούμαι ενεργά με την Πληροφορική και ειδικότερα με τις εφαρμογές Internet. Έχω ιδρύσει την Εταιρία MediSign (ανάπτυξη web εφαρμογών για το χώρο της Υγείας). Το Care είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα…
View Posts →
194 posts
Τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη Νευρολογία – Ψυχιατρική στην Ελλάδα και την Αγγλία (216 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως, 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Institute of Psychiatry, The Royal Bethlem and Maudsley Hospitals στο Λονδίνο). Ακολούθησε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά σεμινάρια σχετικά με την Ομοιοπαθητική…
View Posts →
178 posts
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Σπούδασε Διατροφή στο Πανεπιστήμιο Newcastle της Αγγλίας, απ΄ όπου αποφοίτησε το 1997. Απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Ασκεί τη Διαιτολογία στην Αθήνα.
View Posts →
162 posts
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση το 1995 στην Παθολογία στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και εξειδίκευση το 1998 στην Λοιμωξιολογία στο University of California San Diego με συνεχή εκπαίδευση και υποτροφίες στην Γεωγραφική Ιατρική και τα Τροπικά Νοσήματα. Σήμερα κατέχει την θέση Διευθυντή στην Β Παθολογική Κλινική &…
View Posts →
156 posts
Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων το 1991. Ειδίκευση στην Παθολογία στην Α' Παθολογική Κλινική του Α.Π.Θ. Μετεκπαίδευση στην Κλινική Ογκολογία. Δίπλωμα στον Ιατρικό Βελονισμό από το European Centre for Peace and Development των Ηνωμένων Εθνών. Γραμματέας της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Βόρειας Ελλάδας και εκπρόσωπός της στο Διεθνές Συμβούλιο Ιατρικού Βελονισμού…
View Posts →
136 posts
Σπούδασε την Κτηνιατρική στη Θεσσαλονίκη, από όπου αποφοίτησε το 1987. Ασκεί την Κτηνιατρική στην Αθήνα.
View Posts →
110 posts
Ειδική Παιδοχειρουργός
View Posts →
105 posts
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, απ' όπου αποφοίτησε το 1990. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία, στη Θεραπευτική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείου "Αλεξάνδρα". Ασκεί την Παθολογία στον Πειραιά, όπου διατηρεί Παθολογικό ιατρείο.
View Posts →
100 posts
Αποφοίτησα  από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικεύτηκα στην Καρδιολογία στο νοσοκομείο Ε.Ε.Σ. έως το 1998 και έκτοτε εργάζομαι στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Παράλληλα από τον Φεβρουάριο του 1999 δημιουργήσαμε μαζί με τον συνάδελφο Καρδιολόγο Στ. Λυρόπουλο, το Καρδιολογικό Κέντρο CardioLife, πλήρως εξοπλισμένο, στην περιοχή της Ηλιούπολης.
View Posts →
92 posts
Πτυχιούχος των ΤΕΙ Αθηνών. Επιπρόσθετες σπουδές στο επαγγελματικό μακιγιάζ,  permanent make up και εναλλακτικές θεραπείες. Έχει συνεργαστεί με έγκριτους ιατρούς των ειδικοτήτων πλαστικής και δερματολογίας. Κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει άρθρα της σε ειδικές στήλες περιοδικών, και έχει ασχοληθεί με την Αισθητική Γυμναστική.
View Posts →
75 posts
Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1973. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη κολύμβηση. Εργάζεται στο Αθλητικό Κέντρο Αμαρουσίου.
View Posts →
68 posts
Χειρουργός Οδοντίατρος. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1993. Τον Σεπτέμβριο του 2000 αποφοίτησε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας. Υγείας. Ασκεί την Οδοντιατρική στην Αθήνα.
View Posts →
57 posts
Χειρουργός Ορθοπεδικός - Επιμελητής Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan.
View Posts →
54 posts
Χειρουργός Οδοντίατρος. Σπούδασε την Οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Ασκεί την Οδοντιατρική στην Αθήνα.
View Posts →
53 posts
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) - Χειρουργός κεφαλής και τραχήλου ενηλίκων και παίδων
View Posts →
51 posts
Έχει σπουδάσει Συμβουλευτική. Μετά την αποφοίτησή της από το Ελληνικό Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε τριετές πρόγραμμα σπουδών στη Ψυχολογία, ακολούθησε τετραετές πρόγραμμα στη Συμβουλευτική (Counselling & Psychotherapy Central Awarding Body). Συνέχισε τις σπουδές της σε θέματα που αφορούν τη συμβουλευτική πένθους. Ολοκλήρωσε το B.A στη Συνθετική θεραπεία (Middlesex University). Mέλος της…
View Posts →
50 posts
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε Φυσιοθεραπεία στα ΤΕΙ Αθηνών. Ασκεί το επάγγελμα της φυσιοθεραπεύτριας στην Αθήνα.
View Posts →
50 posts
Το doctoranytime.gr, η μεγαλύτερη υπηρεσία στον τομέα υγείας κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη με το να καλύπτει κάθε ιατρική ανάγκη που προκύπτει. Μέσω της υπηρεσίας, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κλείσει ΔΩΡΕΑΝ το ραντεβού του με ιδιώτη ή ΕΟΠΥΥ ιατρό καθώς και με διαγνωστικό κέντρο για να πραγματοποιήσει διαγνωστικές…
View Posts →
27 posts
Απόφοιτη νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα 《Δημόσια Υγεία και Πολιτικη Υγειας 》στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
View Posts →
26 posts
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
View Posts →
26 posts
Σύμβουλος Διαπροσωπικών Σχέσεων. 1998-1999 University of Warwick, Βρετανία Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ψυχοθεραπεία. 1999-2000 Counselling & Psychotherapy Central Awarding Body (CPCAB), Βρετανία. 1998-1999 Counselling & Psychotherapy Central Awarding Body, Βρετανία Πιστοποιητικό στις Συμβουλευτικές Δεξιότητες & τη Θεραπευτική Συμβουλευτική (έμφαση στην συμβουλευτική χρηστών ουσιών).
View Posts →
21 posts
H fmh.gr είναι ένα portal για το ευ ζην με έγκυρη αρθρογραφία όπου προβάλλονται οι συνεργάτες της μέσω της κατηγορίας Profinder με σκοπό να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τους και το πελατολόγιο τους.
View Posts →
21 posts
Dr Αντώνης Α Θεοδωρίδης, MBBS, BSc, MRCS, MSc, CCT(UK), FRCS(Tr&Orth), Διευθυντής Ορθοπαιδικός και Τραυματολόγος. Ειδικός στα Γόνατα και στις Αθλητικές Κακώσεις. Ειδικευθείς και Μετεκπαιδευθείς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Imperial College, London. Μαρούσι, Αθήνα.
View Posts →
17 posts
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι υπότροφος του Ερευνητικού Κέντρου Βιοϊατρικών Επιστημών "Αλέξανδρος Φλέμινγκ".
View Posts →
15 posts
Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας. Εκπαίδευση στην συνδυαστική χρήση των φαρμακευτικών μανιταριών (Μυκοθεραπεία) με έμφαση σε γανόδερμα, κόρντισεπς, ερίκιο και πόρια.
View Posts →
15 posts
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Απόφοιτη πανεπιστημίου Φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Εργασιακή πείρα στον αθλητικό κλάδο ώς aerobic instructor και personal trainer. Εισηγήτρια σεμιναρίων aerobic σε Ελλάδα και Κύπρο. n
View Posts →
14 posts
Η Ζαχαροπούλου Ευαγγελία είναι Ψυχολόγος παιδιού/εφήβου και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Γέρακα. Αποφοίτησε με υποτροφία και τιμητική διάκριση από το τμήμα Ψυχολογίας του Αμερικανικού Κολεγίου και του Open University UK και έχει μετεκπαιδευτεί στην παιγνιοθεραπεία και στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία. Επίσης, έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού στο θεατρικό εργαστήρι του…
View Posts →
14 posts
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Ελαβε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στη Β' Πανεπιστημιακή κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Διετέλεσε επιμελητής Α' Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς Άγιοι Ανάργυροι. Εχει εξειδικευτεί στη γυναικολογική ογκολογία. Είναι τακτικό μέλος διαφόρων ιατρικών εταιρειών και έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες.
View Posts →
13 posts
Η UNIMEDICA από τον Μάιο του 1998 υπηρετεί τον σύγχρονο οδοντίατρο. Έγινε γνωστή στην Ελλάδα για την ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει και διαθέτει αλλά και για τις υπηρεσίες της, όπως τεχνική υποστήριξη ( service), μελέτη χώρων και εγκαταστάσεων.
View Posts →
12 posts
Το Heals είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία (e-shop) της Βόρειας Ελλάδας, με πάνω από 13 χιλιάδες κωδικούς προϊόντων που μας δίνει πλέον τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε ανθρώπους σε ολόκληρη την Ελλάδα. To Heals αποτελεί χώρο εργασίας για υψηλά καταρτισμένους ανθρώπους από πολλούς διαφορετικούς εξειδικευμένους επιστημονικούς κλάδους: φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακείου,…
View Posts →
10 posts
O πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1988 με βαθμό πτυχίου "Άριστα". Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά συνέδρια. Eίναι επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής & Αισθητικής Χειρουργικής "Αισθητική Ανάπλαση" και επιστημονικός συνεργάτης…
View Posts →
10 posts
Ο Χρήστος Κουντουριώτης είναι γυμναστής απόφοιτος ΤΕΦΑΑ θεσσαλονικης. Έχει δημιουργήσει τα δικά του γυμναστηρια και personal studios στα βόρεια και δυτικά προάστια. Έχει εξειδίκευση στο personal training σε TRX, Crossfit και Pilates, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια στην Ευρώπη ως ομιλητής και personal trainer.
View Posts →
9 posts
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Πανεπιστημίου Αθηνών Ειδικότητα Κολύμβηση. 1985 Καλύτερος Έλληνας Αθλητής Πρωταθλητής Ευρώπης Κατηγορίας Νέων. Κάτοχος Δεκαεπτά (17) Πανελληνίων Επιδόσεων όλων των κατηγοριών. 1995-1998 Παρουσιαστής Πρωινής εκπομπής "Μεταξύ μας" MEGA Channel. 1998 Υπεύθυνος Κολύμβησης στο "Olympic Sport Village" Διετέλεσε Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης.
View Posts →
9 posts
Μοριακός Βιολόγος. Διδάκτωρ κλινικοεργαστηριακής Φυσιολογίας και Μεταδιδάκτωρ Ανοσολογίας Αναπαραγωγής.
View Posts →
7 posts
Ο Βασίλης Παπαπέτρου είναι διπλωματούχος δημοσιογράφος, με ειδικότητα στην ιατρική έρευνα. Αποφοίτησε από το Frederick University με εξειδίκευση στο χώρο της υγείας και της  έρευνας νέων τεχνολογιών της ιατρικής επιστήμης. Στον ελεύθερο του χρόνο γράφει άρθρα πληροφοριακού περιεχομένου για θέματα υγείας.
View Posts →
6 posts
Πλαστικός χειρουργός, M.D,PhD Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA. Μέλος της American Society of Plastic Surgeons και της International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
View Posts →
5 posts
Μαιευτήρας - Γυναικολόγος. Ιατρική Σχολή Περούτζια Ιταλία. Μετεκπαιδευθείς στην Αγγλία στη Μαιευτική-Γυναικολογία. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάτης Μαιευτηρίου "Μητέρα".
View Posts →
4 posts
Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πλούσιο ερευνητικό έργο με ανακοινώσεις και Προεδρείες σε στρογγυλές τράπεζες σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και άλλα Διεθνή αλλά και Πανελλήνια συνέδρια.
View Posts →
4 posts
Είμαι απόφοιτος του τμήματος ΦΠΨ του ΕΚΠΑ από το 2018. Το 2019 και μέχρι σήμερα ασχολούμαι με το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στη Σχολική Ψυχολογία με ειδίκευση στις εφαρμογές της Ψυχολογίας στη σχολική κοινότητα. Παράλληλα κάνω επιμόρφωση  στη Διδασκαλία της ελληνικής ως 2ης/ξένης γλώσσας, καθώς και στην εκπαίδευση ενηλίκων. Τον τελευταίο…
View Posts →
4 posts
Ειδικός Καρδιολόγος Επιμελητής Καρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, όμιλος ΥΓΕΙΑ Επιμελητής Καρδιολόγος Καρδιοχειρουργικής Μονάδας Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Κωνσταντοπούλειο Γ.Ν. (Αγία Όλγα) και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εν συνεχεία εξειδικεύτηκε στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας στην καρδιακή βηματοδότηση και…
View Posts →
4 posts
Η Fralex water filters είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με συστήματα καθαρισμού του σημαντικότερου στοιχείου της φύσης, το νερό! Σε μια εποχή που για να ξεδιψάσουμε χρειάζεται μόνο να ανοίξουμε τη βρύση στη κουζίνα μας, το νερό θεωρείται από τους περισσότερους κάτι δεδομένο. Δυστυχώς, λόγω αυτής της εύκολης πρόσβασης…
View Posts →
4 posts
Η εξέλιξη της ομορφιάς και της χαλάρωσης σύμφωνα με τα πρότυπα των διεθνών Medical Spa, που συνδυάζουν την Πλαστική Χειρουργική, τη Δερματολογία, την Κοσμητική Ιατρική και την Αισθητική ήρθε και στην Ελλάδα. Το ιατρικό κέντρο PSMedical δημιουργήθηκε από τον Medical Manager Πέτρο Βλασταράκο   και τον Επανορθωτικό – Αισθητικό Πλ. Χειρουργό  Dr. Νίκο Παπαχρήστο για να παρέχει υψηλού…
View Posts →
4 posts
Πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1989. Έλαβε την ειδικότητα του Καρδιολόγου το 1997 στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών. Το κύριο ενδιαφέρον του είναι σε θέματα σχετιζόμενα με τις καρδιακές βαλβιδοπάθειες, την αρτηριακή υπέρταση και τις υπερλιπιδαιμίες.
View Posts →
3 posts
Aπόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Βeauty Αdvisor για επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αρθογράφος με αγάπη για την περιποίηση μαλλιών και προσώπου.
View Posts →
3 posts
Γεννήθηκα στην Κέρκυρα το 1997. Έχω σπουδάσει Διατροφή και Διαιτολογία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλίας και άσκησα την πρακτική μου άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν. Έχω μεγάλο πάθος για την επιστήμη της Διατροφής, καθώς το θεωρώ απαραίτητο μέσο για την βελτίωση της υγείας και του βιοτικού επιπέδου.
View Posts →
3 posts
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος. Από το 2005 ως το 2010 εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός στη Β΄ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Από το 2012 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα Αττικής. Είναι έγγαμη και μητέρα τεσσάρων τέκνων.
View Posts →
2 posts
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Α΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ
View Posts →
2 posts
Ειδικεύθηκε στη Νευρολογία στην Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο χώρο των Νευροεπιστημών ως μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας, όπου και συντονίζει το τμήμα της Ψυχονευροανοσολογίας. Είναι μέλος της International Association of Group Psychotherapy και της Group Analytic Society του Λονδίνου.
View Posts →
2 posts
Οι Στόχοι της SPONDYLOS laser Spine Lab είναι η μελέτη των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης και ειδικότερα της Σκολίωσης, ο σχεδιασμός πρωτότυπων βοηθημάτων για την αντιμετώπιση των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης. nΗ κατασκευή και η σωστή εφαρμογή των βοηθημάτων στον ασθενή. Η διαρκής υποστήριξη του ασθενούς και το έγκυρο service…
View Posts →
2 posts
Η Funky Buddha ιδρύθηκε το 2003 στην Ελλάδα από δύο νεαρά αδέρφια. Με οδηγό το πάθος και τη διαίσθηση, δημιούργησαν ρούχα που αποτελούν «καμβάδες έκφρασης» και δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να είναι ο εαυτός τους και να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, που ταιριάζουν σε…
View Posts →
2 posts
Δρ Ιωάννης Λύρας, AEXPI, FICS, NYAS. Αισθητικός, Επανορθωτικός και Laser Πλαστικός Χειρουργός. Διευθυντής του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής της Ευρωκλινικής Αθηνών. Μόνιμος Επιστημονικός Συνεργάτης του Καθηγητή Ivo Pitanguy. Μέλος του Διεθνούς Κολεγίου Χειρουργών. Μέλος της Ελληνικής και Βραζιλιανής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής. Μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης.
View Posts →
2 posts
Στρατούλιας Κωνσταντίνος, MD, FACS. Διευθυντής Κλινικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Ογκολογίας νοσοκομείου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, πρώην Διευθυντής Α' Χειρουργικής κλινικής ΜΗΤΕΡΑ και πρώην Αναπληρωτής Διευθυντής νοσοκομείου Ερρ.Ντυνάν. American board certified στη γενική χειρουργική και Αναγνωρισμένο fellowship advanced laparoscopic surgery. instructor στο ινστιτούτο MISTI, Baltimore, Maryland. Ειδικό ενδιαφέρον στην Λαπαροσκοπική χειρουργική…
View Posts →
2 posts
Ιατρός Ειδικός Παθολόγος. Σπούδασε την Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο Νοσοκομείο 'Ο Ευαγγελισμός', όπου ακόμα εξειδικεύθηκε επί ένα έτος στη Λοιμωξιολογία. Ασκεί την Παθολογία στην Αθήνα.
View Posts →
2 posts
Ιατρός Γαστρεντερολόγος. Γεννήθηκε στη Νίκαια το 1963. Πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1988. Ελαβε την ειδικότητα του Γαστρεντερολόγου το 1997. Το κύριο ενδιαφέρον του είναι οι παθήσεις του ήπατος και ειδικότερα οι ηπατίτιδες και τα χολοστατικά σύνδρομα.
View Posts →
2 posts
Ο πλαστικός χειρουργός Θάνος Κοντογιάννης τελείωσε την Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ως σπουδαστής της Στρατιωτικής Ιατρικής και εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου απέκτησε και γνώσεις μικροχειρουργικής. Υπήρξε διευθυντής της πλαστικής χειρουργικής κλινικής του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου και του ΝΙΜΤΣ αντίστοιχα. Μετεκπαιδεύτηκε στις νεώτερες εφαρμογές…
View Posts →
2 posts
Ψυχολόγος – Συγγραφέας ΜΑ DCH AFISCP. Γεννήθηκε στην Αυστραλία και σπούδασε ψυχολογία με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία στο University of Hartford (ΗΠΑ). Μετεκπαιδεύτηκε στην κλινική ύπνωση στο University of Sheffield (Αγγλία) και υπήρξε ανάμεσα στους πρώτους απόφοιτους διεθνώς με αντίστοιχη πανεπιστημιακή ειδίκευση.
View Posts →
2 posts
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Σπούδασε στο Τμήμα Διαιτητικής του τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών στις Σχολές Ξυνή, από όπου αποφοίτησε το 1995. Ασκεί το επάγγελμα της Διαιτολόγου.
View Posts →
2 posts
Φαρμακοποιός. Σπουδές: Φαρμακευτική στο Medical University of Sofia, Bulgaria. Ομιλώ αγγλικά, γαλλικά, βουλγαρικά. Διαχειριστής της επιστημονικής σελίδας: Φαρμακευτική φροντίδα στο facebook.
View Posts →
2 posts
Ονομάζομαι Σούκου Εβελίνα, γεννήθηκα στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2001 και σήμερα είμαι φοιτήτρια πολιτικών επιστημών και δημόσιας διοίκησης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα μαθητικά μου χρόνια ασχολήθηκα πολύ με την ποίηση και την λογοτεχνία, με αποτέλεσμα να βραβευτώ πολλές φορές από πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς καθώς μου δόθηκε…
View Posts →
2 posts
Ο Νευροχειρουργός ΣΕΦΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ έλαβε το πτυχίο ιατρικής στις 06/09/1985. Από το 1994, έτος λήψης της ειδικότητάς του, μέχρι και σήμερα, ασκεί την Νευροχειρουργική ως ελεύθερος επαγγελματίας, επιτελώντας παράλληλα καθήκοντα Συντονιστή στο τμήμα Νευροτροποποίησης του Νοσοκομείου Υγεία.
View Posts →
2 posts
Ο μη κερδοσκοπικούς οργανισμός Eyes of Light έχει όραμα μια κοινωνία, όπου όλοι οι άνθρωποι με σοβαρές ασθένειες θα βρίσκουν ανακούφιση κι ενθάρρυνση μέσα από την τέχνη. Ο φορέας είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που ειδικεύεται στη χρήση της θεραπευτικής φωτογραφίας, ενώ σχεδιάζει καλλιτεχνικές δράσεις ευαισθητοποίησης, καθώς και εικαστικά προγράμματα…
View Posts →
2 posts
Το doc.gr αποτελεί μια δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα που θέλει να κάνει την αναζήτηση γιατρού ευκολότερη για τους ασθενείς. Οι γιατροί ή επαγγελματίες υγείας που γράφονται στο doc.gr δημιουργούν ένα επαγγελματικό προφίλ με τα στοιχεία τους ενώ παράλληλα τους δίνεται και η δυνατότητα να ενημερώνουν τους επισκέπτες του doc.gr για θέματα…
View Posts →
2 posts
Ονομάζομαι Μαυροβασίλη Μακρίνα και είμαι απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι Καρδίτσας του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας. Πρόσφατα ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πάνω στον Σακχαρώδη Διαβήτη.
View Posts →
2 posts
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2019. Αμέσως μετά και μέχρι σήμερα είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Σχολικής Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στις Εφαρμογές της ψυχολογίας στη σχολική κοινότητα. Παράλληλα με τις σπουδές μου, το 2018, εκπαιδεύτηκα…
View Posts →
2 posts
Σπούδασα στο Βαρβάκειο και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκα στην Καρδιολογία. Έχω εργαστεί ερευνητικά και κλινικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας & Παιδιατρικής Mercer University, Savannah, GA, U.S.A Λέκτορας Κλινικής Γενετικής, Mayo Clinic College of Medicine, Rochester, MN, U.S.A.
View Posts →
2 posts
Ειδικός Παθολόγος Διαβητολόγος. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας. Μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.
View Posts →
2 posts
Είμαι ο Κωνσταντίνος Τελαλης Life Coach – Εκπαιδευτής προσωπικής ανάπτυξης. Πραγματοποιώ online συνεδρίες Life coach σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πάθος μου είναι η αλλαγή και η προσωπική εξέλιξη. Ασχολούμαι με το coaching από το 2018 έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα "life coach" στο Καποδιστριακο Πανεπιστήμιο Αθηνων Στο πλαίσιο…
View Posts →
1 posts
Η Τζίνα Πούλου, είναι υψίφωνος και καθηγήτρια φωνητικής, μέλος του National Association of Teachers of Singing (NATS, ΗΠΑ). Είναι Certified Breathing Coach & Instructor. Εισήγαγε και διδάσκει την καινοτόμο φωνητική τεχνική YogaYourVoice, σε συνεργασία με το Mamaitri Yoga, Florida, U.S.A. και έχει πτυχίο Πολιτισμιολόγου και Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ιστορική…
View Posts →
1 posts
Φοιτήτρια Μαιευτικής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
View Posts →
1 posts
Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Guys Hospital, London. Παράλληλα με τις ιατρικές του σπουδές μελέτησε ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση με τούς Κ. Κυδωνιάτη και Γ. Ιωαννίδη και παρακολούθησε σεμινάρια σύνθεσης στην Royal Academy of Music, London. Μουσικά του έργα έχουν παρουσιασθεί απο σολίστες…
View Posts →
1 posts
Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής. Ειδικεύτηκε στην Β’ Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Κρατικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Π.Γ.Ν.Α. Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. Από το 2002 εργάζεται στο Νοσοκομείο METROPOLITAN ως επιμελητής Ορθοπεδικός Χειρουργός, από το 2005 ως Αναπληρωτής Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής και από το 2009 ως Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής.
View Posts →
1 posts
Ο Γυναικολόγος κ. Κωνσταντίνος Γιατράς για περίπου τρεις δεκαετίες βρίσκεται στο πλευρό κάθε γυναίκας ή ζευγαριού που επιθυμεί να κάνει το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού πραγματικότητα. Είναι Επίκουρος Καθηγητής του Παν/μιου Ν. Υόρκης στον τομέα της Υπογονιμότητας και Καθηγητής του Παν/μιου Victor Babes στην Τιμισοάρα της Ρουμανία. Επιπλέον, είναι…
View Posts →
1 posts
Ορθοπαιδικός Χειρουργός MD,PhD. Ειδικεύτηκα στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στο Γ.Ν. «Άγιος Ανδρέας» Πατρών και το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. Το 2002, μου απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων. Το 2001, ξεκίνησα την εξειδίκευσή μου στην Ελβετία. Υπηρέτησα στα Kantonsspital Aarau και Bruderholz με αντικείμενα την αρθροσκοπική…
View Posts →
1 posts
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1962. Σπούδασε την Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, από όπου αποφοίτησε το 1988. Ειδικεύθηκε στη Καρδιολογία στο Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου και υπηρέτησε μέχρι το 2017 στον βαθμό του Διευθυντή. Είναι εξειδικευμένος στις διαδερμικές επεμβάσεις στα στεφανιαία αγγεία και στην εμφύτευση…
View Posts →
1 posts
Αποφοίτησα από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής το 2000. Εργάζομαι στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και εκτελώ χρέη υπευθύνου της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Έλαβα την ειδικότητα της Ψυχικής Υγείας κάνοντας ένα έτος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Δρομοκαΐτειο". Φοίτησα στο Natural Health Science αποκτώντας το πτυχίο του Ηλεκτροβελονισμού, του Ωτοβελονισμού…
View Posts →
1 posts
Σπούδασε την Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, όπου εκπόνησε και τη διδακτορική του διατριβή. Ειδικεύθηκε στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Μετεκπαιδεύθηκε στις Πανεπιστημιακές Ορθοπεδικές κλινικές Cottingen (Δ. Γερμανία) και Nottingham (Αγγλία). Διευθυντής ΕΣΥ της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών.
View Posts →
1 posts
Αταλάντη Μιχελογιαννάκη Καραβελάκη Δρ Ελληνικής Φιλολογίας
View Posts →
1 posts
Ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Πάντος έλαβε το πτυχίο της ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1981. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική – Γυναικολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το 1988 του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στον τομέα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Βασιλικό Νοσοκομείο Μελβούρνης στην…
View Posts →
1 posts
Ιατρός Μικροβιολόγος. Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1967. Πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1991. Ειδικεύτηκε στην Μικροβιολογία στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ασκεί την Μικροβιολογία στην Αθήνα.
View Posts →
1 posts
Βρεφονηπιαγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Το 2000 αποφοίτησε από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας- Τμήμα Βρεφονηπιοκομίας. Το 1999 συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Erasmus" του ΤΕΙ κατά τη διάρκεια του οποίου έκανε πρακτική άσκηση σε Κέντρα Προσχολικής Αγωγής στο Aarhus της Δανίας και παρακολούθησε διαλεξεις στο…
View Posts →
1 posts
Η Έλενα Βαλασσά είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων, ημερίδες και webinars με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση επάνω σε θέματα διατροφής. Τέλος, παρακολουθεί μαθήματα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πάνω στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, με…
View Posts →
1 posts
Ιατρός Χειρουργός. Σπούδασε την Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ειδικεύτηκε στη Χειρουργική στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Ιδιαίτερα επιστημονικά ενδιαφέροντά του αποτελούν η χειρουργική ήπατος, χοληφορων, παγκρέατος, λεπτού και παχέος εντέρου καθώς και του τραχήλου.
View Posts →
1 posts
Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Αραβανής αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990. Ο κ. Αραβανής μαθήτευσε επί σειρά ετών κοντά στον κορυφαίο έλληνα πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο στο Νοσοκομείο Ιασώ καθώς και κοντά στον πλαστικό χειρουργό Σπύρο Λαζάρου στο Νοσοκομείο Υγεία.Σήμερα ο γιατρός εργάζεται στον ιδιωτικό…
View Posts →
1 posts
Είμαι εν ενεργεία Κοινωνική Λειτουργός (απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας - πρώην ΑΤΕΙ Πατρών / νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος) και μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, με ακόλουθη τετραετή μετεκπαίδευση στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία - Art Therapy  (Ψυχολογία - Τέχνη) και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Κλινική Κοινωνιολογία και Τέχνη (Πανεπιστήμιο του…
View Posts →
1 posts
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Νοσοκομείου Υγεία. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κλινικό & Ερευνητικό Ενδιαφέρον στη Διαστοματική Ρομποτική Χειρουργική στην αντιμετώπιση καλοήθων παθήσεων όπως η αποφρακτική άπνοια στον ύπνο και κακοήθων παθήσεων της περιοχής του στόματος-φάρυγγα-λάρυγγα.
View Posts →
1 posts
Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος. Ο Γιάννης Περιστέρης αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το έτος 1980. Πήρε τον τίτλο Ειδικότητας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών « Αλεξάνδρας». Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της UPSALA της Σουηδίας και εργάσθηκε ως εσωτερικός βοηθός στις Πανεπιστημιακές κλινικές των…
View Posts →
1 posts
Η οδοντίατρος Δρ. Βίκυ Δεληγεώργη, ιδρύτρια του DENTAL PEARLS, είναι μία από τις πιο έμπειρες οδοντιάτρους στην Αθήνα στην Αισθητική/Κοσμητική Οδοντιατρική. Από το 2003, στράφηκε προς την αισθητική και κοσμητική οδοντιατρική. Έχει δημιουργήσει πολλά λαμπερά χαμόγελα με τη μέθοδο του Smile Design και το Νοέμβριο του 2008 κέρδισε το 2ο…
View Posts →
1 posts
Ο Πλαστικός Χειρουργός Δημήτριος Λαουλάκος είναι Διευθυντής της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, από το 2008. Τον Ιούνιο του 2000 ειδικεύτηκε στην Πλαστική, την Επανορθωτική και την Αισθητική Χειρουργική στην Αθήνα, έχοντας πρώτα εκπαιδευτεί σε νοσηλευτικά ιδρύματα του Ην. Βασιλείου. Έχει βραβευτεί 5 φορές για την καλύτερη ανατομική…
View Posts →
1 posts
Ιατρός Καρδιολόγος. Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1964. Πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1989. Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Θεραπευτήριο Ευαγγελισμός και στο Νοσοκομείο της Βούλας.
View Posts →
1 posts
Ονομάζομαι Τσαίρογλου Στεργιος και είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Νοσηλευτικής Ιωαννίνων με προυπηρεσία στην ψυχιατρική κλινική ''ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ'' στην Δράμα. Πλέον εργάζομαι στην Δ.Ε.Υ.Ψ.Υ (Διεθνής Εταιρία Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας) ''ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΗΓΗ'' μια δομή η οποία φιλοξενεί άτομα με βαριά νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές.
View Posts →
1 posts
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος, MD, PhD. Λήψη ειδικότητας Ουρολογίας το 1993. Ασχολούμαι με ολόκληρο το φάσμα της ειδικότητάς μου (Ρομποτική Χειρουργική, Ογκολογία , Παθήσεις Προστάτη- Κύστεως - Νεφρών, Λιθίαση, Ενδοσκοπική Ουρολογία, Ουρολοιμώξεις, Στυτική δυσλειτουργία, Ανδρική Υπογονιμότητα, Ακράτεια Ούρων, Ουροδυναμική).
View Posts →
1 posts
Βιοϊατρικός Μηχανικός. Καθηγητής Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Ηλεκτρονικής του Universidad Politécnica de Madrid.
View Posts →
1 posts
Η Χαρούλα Σκοπιανού είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Αχειλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου απέκτησε εμπειρία σε κλινικά περιστατικά. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων, ημερίδες και webinars με στόχο…
View Posts →
1 posts
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή Αθηνών, έκανε ειδικότητα Παιδοδοντίας στο Τορόντο. Από το 1980 Επ. Καθηγητής Παιδοδοντίας στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Είναι πρόεδρος της ΟΔ.ΕΤ.Ε.ΑΣ.και της Ι.A.D.Ε.
View Posts →
1 posts
Χειρουργός Οδοντίατρος. Το 1993 εισάγεται στην οδοντιατρική σχολή Α.Π.Θ.με υποτροφία. Το 1999 ολοκληρώνει τις σπουδές του. Από τότε συνεργάζεται με το οδοντιατρικό κέντρο Eurodentica και τα οδοντιατρικά περιοδικά DENTORAMA, ΕΜΕΙΣ και ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ.
View Posts →
1 posts
Η διαδρομή μου ξεκινάει στα νότια προάστια της Αθήνας, όπου μεγάλωσα και πήγα σχολείο και συνεχίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Με την αποφοίτησή μου το 2004, η φοιτητική ζωή δίνει τη θέση της στην έναρξη της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Το ενδιαφέρον μου για…
View Posts →
1 posts
Γενικός Χειρουργός M.D. Από τον Ιανουάριο του 2013, αναπληρωτής διευθυντής στην νεοσύστατη ΣΤ΄χειρουργική κλινική, στο θεραπευτήριο Υγεία, στην οποία συνεχίζεται και αναβαθμίζεται η διοργάνωση των σεμιναρίων των λαπαροσκοπικών κολεκτομών.
View Posts →
1 posts
Ιατρός, Αγγειοχειρουργός, Δρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε αρχικά στη Γενική Χειρουργική (2002 – 2005) και εξειδικεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική (2005 -2009) στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΠΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ»). Από τον Ιούνιο του 2010 - Ιούνιος 2011 διατέλεσε Επιμελητής Αγγειοχειρουργικής και Υπεύθυνος του τμήματος Περιφερικής Αγγειοπάθειας στην Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική…
View Posts →
1 posts
Prof. Κυριακή Αρώνη - Ιωαννίδη Δερματολόγος – Παθολογοανατόμος Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών. Ελευθέριος Ιωαννίδης BSc, MBBS, PhD Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος - Δερματοχειρουργός Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής King's College London UK.
View Posts →
1 posts
Ο Ανδρέας Κατσάμπας είναι Καθηγητής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και επικεφαλής της Δερματολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Υγεία. Επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας καθώς και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας.
View Posts →
1 posts
Ιατρός Δερματολόγος. Σπούδασε την Ιατρική στο Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στη Δερματολογία στη Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ulm της Γερμανίας και στη Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Μονάχου Γερμανίας. Ασκεί τη Δερματολογία στην Αθήνα.
View Posts →
1 posts
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΔΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1986-88. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΛΑΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 1992. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Α ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1997
View Posts →
1 posts
Χειρουργός Οδοντίατρος. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζομαι χωρίς διακοπή από τότε στην Κατερίνη και στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και συνέδρια, κύριο μέλημά μου είναι τόσο η διαρκής επιμόρφωση όσο και η ανανέωση του εξοπλισμού του ιατρείου. Έχω μια κόρη, τη Χριστίνα.
View Posts →
1 posts
Σπούδασα στο Βιολογικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Κλινική Διαιτολογία στο Leeds Metropolitan University και πήρα Master στην Ανθρώπινη Διατροφή στο Sheffield University της Μεγάλης Βρετανίας. Εργάστηκα 1 χρόνο σε νοσοκομεία της Αγγλίας. Δουλεύω ως Διαιτολόγος στην Αθήνα και διδάσκω σε Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ σε σπουδαστές Διαιτολογίας.
View Posts →
1 posts
Είμαι γεννημένος το 1954 στην Αθήνα και τελείωσα την ιατρική το 1980 στο Α.Π.Θ. Το 1989 μετά από ειδίκευση επί 4 έτη τελείωσα στην Αθήνα την Παιδιατρική. Έχω εκπαιδευτεί επι 9 μήνες σε νεογνά και πρόωρα και επι 8μηνο στην Παιδοκαρδιολογία.
View Posts →
1 posts
Γενικός Χειρουργός M.D. Έλαβε τη χειρουργική ειδικότητα στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Εκκλησίας της Ελλάδος. Το 1986 διορίστηκε με το βαθμό του Επιμελητού Α΄ στην Γ΄ Χειρουργική κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιώς, και από το 1998-2009 διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθυντής της. 2009 – 2015 διετέλεσε Διευθυντής της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Τζανείου…
View Posts →
1 posts
Γενικός Χειρουργός Λαπαροσκόπος Διευθυντής Χειρουργός - Ευρωκλινική Αθηνών. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή το 1985 και έκανα ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στη Χειρουργική Κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνών, με συμμετοχή σε άνω των 500 επεμβάσεων σαν 1ος Χειρουργός και 2.000 σαν 1ος βοηθός, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκα για ένα έτος στο νεοσυσταθέν…
View Posts →
1 posts
Είμαι η Στέλλα και είμαι ειδικός στην αποτρίχωση με laser. Είμαι ιδιοκτήτρια του STEMA LASER Alexandrite στη Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ να σας βοηθήσω με τις απορίες σας για τη λειζερ αποτρίχωση!
View Posts →
1 posts
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Πραγματοποίησα το πρώτο μου πτυχίο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με ειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Στην συνέχεια, ανακαλύπτοντας το καθαρά business περιβάλλον είχα το ενδιαφέρον να ανακαλύψω πιο πολλά για την ανθρώπινη φύση και παράλληλα με την προσωπική μου…
View Posts →
1 posts
Χειρουργός Οφθαλμίατρος. Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Μόντενας στη Β. Ιταλία το 1995. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Οφθαλμολογία το 1999 στην πανεπιστημιακή οφθαλμολογική κλινική της Μόντενας αφού ασκήθηκε και για 9 μήνες στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ». Εξειδικεύεται στους τομείς: Γλαύκωμα, Διαθλαστική χειρουργική…
View Posts →
1 posts
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε την Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ακτινολογία στο Νοσοκομείο Μεταξά. Εκτοτε ασκεί την Ακτινολογία στην Αθήνα. Διατηρεί το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Νέας Σμύρνης.
View Posts →
1 posts
Ονομάζομαι Ζαφειροπούλου Ανδριάνα και είμαι απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι Καρδίτσας του τμήματος Διατροφής και διαιτολογίας. Η πτυχιακή μου εργασία  αναφέρεται στη Διατροφή παιδιών προσχολικής ηλικίας και των οικογενειών τους στο δήμο Καρδίτσας. Έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο Διαταραχές πρόσληψης τροφής.
View Posts →
1 posts
Εάν ψάχνετε ένα αξιόπιστο, συνεπές Ανθοπωλείο σκεφτείτε το Flowershopping.gr! Επαγγελματικό ανθοπωλείο στην καρδιά της Αθήνας από το 1992. Το flowershopping.gr χρησιμοποιεί τα πιο φρέσκα λουλούδια, ελληνικά και εισαγόμενα. Δημιουργούμε ανθοσυνθέσεις και μπουκέτα που είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση. Στείλτε τις ευχές σας, τα συγχαρητήρια σας την αγάπη σας με ένα…
View Posts →
1 posts
Σπούδασε την Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Νοσοκομείο Παίδων 'Αγλαΐα Κυριακού'. Ασκεί την Παιδιατρική στην Αθήνα.
View Posts →
1 posts
Καθηγητής Καρδιολογίας, MD, FESC, FHFA, FACC, FCCP Υπεύθυνος Μονάδας Καρδιακής Ανεπάρκειας Β’ Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ
View Posts →
1 posts
Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995. Έλαβε το τίτλο της ειδικότητα της ουρολογίας από το Νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, το 2002. Εξειδικεύτηκε στην προσθετική ουρολογία με υποτροφία από το Crawford Memorial Hospital, Fort-Smith Arkansas - U.S.A υπό τον καθηγητή…
View Posts →
1 posts
Ορθοπαιδικός Χειρούργος Ειδικός Αθλητίατρος. Αποφοίτησε από την Γερμανική Σχολή Αθηνών το 1976 και από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tübingen Γερμανίας το 1983. Ειδικεύθηκε στη Ορθοπαιδική Χειρουργική / Τραυματιολογία στα Πανεπιστήμια Γιοχάννεσμπουργκ (Wits) και Λονδίνου (1984 - 1990). Στη συνέχεια ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Αθλητιατρική στη Νέα Υόρκη (SUNY / Cornell…
View Posts →
1 posts
Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Master of Science στη Χειρουργική Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Sheffield της Αγγλίας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
View Posts →
1 posts
Χειρουργός Οδοντίατρος. Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, σπούδασε οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης (1988 - 1994) και εργάσθηκε σαν βοηθός στο τμήμα γναθικής χειρουργικής (1993-1995). Όλα τα χρόνια μετά τις σπουδές εργάστηκε σαν οδοντίατρος και τα τελευταία 3 σαν συνιδιοκτήτης ιατρείου στην Χαϊδελβέργη. Από τον Ιανουάριο 2000 διατηρεί ιατρείο στο…
View Posts →
1 posts
Ο Ιατρός ΦΩΤΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΒΑΣΙΛΗΣ είναι Χειρουργός, Διευθυντής της 6ης Χειρουργικής Κλινικής (Ελάχιστα επεμβατικής Χειρουργικής εντέρου-ορθού-πρωκτού, και τμήμα θεραπευτικών εφαρμογών υπερήχων και Laser) στη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General. Αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με Εξειδίκευση στην Ελάχιστα Επεμβατική, Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών και των…
View Posts →