πυρετος δεκατα | οξεια κοιλια | bcg εμβόλιο | αποκολληση πλακουντα που οφειλεται

Ασκηση και sex


Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση πιστεύεται ότι είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στο σεξ και το απολαμβάνουν περισσότερο. Παλιότερες θεωρίες που υποστήριζαν ότι σεξ και αθλητισμός δεν συμβιβάζονται είναι αβάσιμες και η έρευνα δείχνει ότι οι αθλητές έχουν ποιοτικότερη σεξουαλική ζωή. Η ερωτική πράξη είναι μια φυσιολογική λειτουργία και όπως κάθε τέτοια λειτουργία, αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα σε έναν υγιή οργανισμό από ότι σε έναν ασθενικό. Κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως και όταν γυμνάζεται κανείς, οι ανάγκες του οργανισμού για οξυγόνο και τροφή αυξάνουν. Για να ικανοποιηθεί αυτή η ανάγκη η καρδιά πρέπει να προωθεί μεγαλύτερες ποσότητες αίματος. Καρδιακή συχνότητα μέχρι και 180 σφυγμούς ανά λεπτό, παρατηρείται συχνά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Πρακτικά η ενέργεια που απαιτείται συνήθως, δεν είναι περισσότερη από αυτή που χρειάζεται για να ανέβει κανείς αρκετά σκαλιά ή να τρέξει τετρακόσια μέτρα περίπου. Δεν φαίνεται να είναι τόσο δύσκολο, αλλά η αλήθεια είναι πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής που συνδυάζει κακή διατροφή και υποκινητικότητα, δεν επιτρέπει σε πολλούς να κάνουν άνετα και ακούραστα, ούτε τόσο απλές δραστηριότητες. Αυτά τα άτομα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής έχουν συχνά προβλήματα με την αναπνοή τους και οι μύες τους κουράζονται. Ετσι αναγκάζονται να ελαττώσουν το ρυθμό τους ή να διακόψουν, γεγονός που οδηγεί σε απογοητεύσεις και ανησυχία. Οι άνθρωποι που γυμνάζονται συστηματικά έχουν πιο όμορφο σώμα, δεν ντρέπονται για αυτό, αισθάνονται σιγουριά για τον εαυτό τους και σε συνδυασμό με τη γενικότερη ευεξία που προσφέρει η άσκηση, έχουν περισσότερη σεξουαλική διάθεση και είναι καλύτεροι παρτενέρ. Εάν κάποιος έχει μειωμένη σεξουαλικότητα, ένα μελετημένο πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης μπορεί να βελτιώσει και τη σεξουαλική του δραστηριότητα

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.