εγχειρηση εντερου | stenwsi aortis | ???????? | μαζα που αιωρειται μεσα στη μυτη | πνευμοθωρακας | β καροτινη

Sex και άσκηση. Τι κοινό έχουν;


Αν το πάθος, με το οποίο μοιράζεστε τις ερωτικές σας στιγμές με το σύντροφό σας, το μεταφέρετε στον τρόπο με τον οποίο γυμνάζεστε, σίγουρα το κορμί σας δε θα είχε τίποτα να ζηλέψει από αυτά των πρωταθλητών. Οι ομοιότητες του σεξ με τη γυμναστική δε σταματούν εδώ. Ας δούμε μαζί σε τι άλλο μοιάζουν οι δύο αυτές ανθρώπινες δραστηριότητες.

Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Οπως φροντίζουμε να ανανεώνουμε τη σεξουαλική μας ζωή και να μεταφέρουμε καινούργιες ιδέες στο κρεβάτι μας για να διατηρούμε την ερωτική ατμόσφαιρα ζωντανή, έτσι και στην άσκηση η ανανέωση των ασκήσεων, η επιλογή καινούργιων και η συμμετοχή σε διαφορετικά προγράμματα aerobic είναι απαραίτητη για να υπάρχουν κίνητρα να συνεχίσουμε. Η μονοτονία και ο καθησυχασμός μπορούν να βλάψουν την προσωπική μας σχέση αλλά και να μας αποτρέψουν από τη συστηματική άσκηση.

Οταν γυμναζόμαστε με παρέα, η άσκηση γίνεται πιο διασκεδαστική. Η ύπαρξη και ενός δεύτερου προσώπου σου δίνει κίνητρα να συνεχίσεις, σου ανεβάζει την διάθεση και ταυτόχρονα κάνει την ώρα να περνά πιο ευχαρίστα. Το ίδιο συμβαίνει και στο sex! Οι περισσότεροι προτιμούν να μοιράζονται τις ερωτικές τους στιγμές με το σύντροφο τους παρά να βιώνουν το αίσθημα της μοναξιάς.

Επιπλέον η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για τίποτα από τα δύο. Και η συστηματική άσκηση και η ενεργή σεξουαλική ζωή αναζωογονούν τον οργανισμό, χαρίζουν ζωντάνια και φυσικά υγεία και ευεξία. Το πέρασμα των χρόνων δεν αποτελεί πλέον καλή δικαιολογία για να απέχει κανείς ούτε από το ένα ούτε από το άλλο.

Οσο καλύτερα γνωρίζεις το αντικείμενο, τόσο καλύτερα αποδίδεις. Η άγνοια και η ελλιπής ενημέρωση μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες. Η λανθασμένη εκτέλεση την ασκήσεων και η επιλογή ακατάλληλου προπονητικού προγράμματος μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιο τραυματισμό. Ομως και οι λιγοστές γνώσεις γύρω από το σεξ κρύβουν πολλαπλούς κινδύνους. Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, άμα κληθείτε να τις αντιμετωπίσετε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.