λυκος κληρονομικοτητα | ariumies kardias | αποφρακτικος ικτερος καρκινος | φλεγμονη εντερου διαγνωση

Μιλκ-σέικ αντιοξειδωτικών

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη C, που βρίσκονται στα φρούτα, φαίνεται ότι προστατεύουν τον οργανισμό από την ανάπτυξη πολλών μορφών καρκίνου.

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη C, που βρίσκονται στα φρούτα, φαίνεται ότι προστατεύουν τον οργανισμό από την ανάπτυξη πολλών μορφών καρκίνου.

Η απάντηση είναι ένα δροσιστικό μιλκ-σέικ το οποίο συνδυάζει χυμούς φρούτων που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά και ημίπαχο ή άπαχο γάλα.

Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί ένα πολύ θρεπτικό ποτό, πλούσιο σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες και χαμηλό σε λίπη. Παράλληλα δεν χρειάζεται να ψάχνετε όλα τα φρούτα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Αναμίξτε λοιπόν χυμό από δαμάσκηνα, σταφύλια, φράουλες, αλλά και ένα ποτήρι γάλα. Βάλτε τα στο μπλέντερ, προσθέστε πάγο και απολαύστε το.

Εναλλακτική λύση αποτελεί και το γιαούρτι χαμηλών λιπαρών που περιέχει χυμό ή και ολόκληρα τα φρούτα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.