ανοιχτο δοντι για απονευρωση | ελκώδης κολιτιδα και αριστερο | oxea frouton | αισθηση αλμυρου στο στομα

Το sex καταπολεμά τις αϋπνίες


Πέφτουμε στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε, πρέπει να ξυπνήσουμε νωρίς αύριο, ο πολυπόθητος ύπνος όμως δεν έρχεται. Καταφεύγουμε τότε στα ηρεμιστικά, στα αγχολυτικά ή στο χαμομήλι. Πολλές φορές μετράμε προβατάκια, όμως μάταια.

Μια ολοκληρωμένη ερωτική ζωή, όπως επιβεβαιώνουν οι σεξολόγοι, μειώνει το άγχος, βελτιώνει τη διάθεση και καταπολεμά την αϋπνία. Ο ύπνος επηρεάζεται θετικά από τις ενδορφίνες, που ηρεμούν το νευρικό σύστημα και από τη μυϊκή χαλάρωση που ακολουθούν την ερωτική επαφή.

Το sex λοιπόν, αποδεικνύεται ένας καλός σύμμαχος, στην προσπάθεια μας να καταπολεμήσουμε την αυπνία μας και να κοιμηθούμε χωρίς προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.