διαγνωση κυησης | vitamini a | συνθετη υπςερπλασια ενδομητριου με ατυπια | farmako gia loimoksi anapneustikou

Πόσο ύπνο χρειαζόμαστε;

Τα παιδιά κοιμούνται περίπου 8 ώρες, οι νέοι ενήλικες περίπου 7,5 ώρες, ενώ ένα ηλικιωμένο άτομο περίπου 6,5 ώρες.

Οσοι στερούνται τον ύπνο, είτε επειδή ξενυχτούν συστηματικά διασκεδάζοντας, είτε επειδή έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, γνωρίζουν ότι οι ανάγκες μας για ύπνο μπορούν να μειωθούν, ή και να αυξηθούν, ανάλογα με τις δραστηριότητές μας.

Για ορισμένους ανθρώπους, 5 ώρες ύπνου είναι αρκετές, ενώ, οι πιο πολλοί, έχουν ανάγκη από περισσότερες. Είναι γνωστό ότι οι ανάγκες για ύπνο εξαρτώνται από την ηλικία, τις δραστηριότητες και την υγεία του καθενός. Οσο μικρότερη είναι η ηλικία ενός ατόμου, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι ανάγκες του για ύπνο.

Ετσι, τα παιδιά κοιμούνται περίπου 8 ώρες, οι νέοι ενήλικες περίπου 7,5 ώρες, ενώ ένα ηλικιωμένο άτομο περίπου 6,5 ώρες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.