ρήξη μήτρας συμπτωματα | γατα και αρρωστιες

Μειώστε τα λίπη, όχι τη ζάχαρηΗ μειωμένη πρόσληψη ζάχαρης, σε ένα πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους δε φαίνεται να σχετίζεται με την απώλεια βάρους, σύμφωνα με το αποτέλεσμα έρευνας που δημοσιεύεται στο τεύχος Αυγούστου του επιστημονικού περιοδικού για την παχυσαρκία International Journal of Obesity.

Στην έρευνα πήραν μέρος 68 υπέρβαρα άτομα, στα οποία το επιπλέον βάρος ήταν τουλάχιστον 7 κιλά περισσότερο από το ανώτατο επιτρεπτό.

Εγινε διαχωρισμός σε δύο ομάδες ανάλογα με την πρόσληψη ζάχαρης. Η μία ομάδα προσλάμβανε 5% των ημερήσιων θερμίδων από ζάχαρη και η άλλη ομάδα 10%. Τα λίπη και στις δύο δίαιτες αντιπροσώπευαν το 33% της ημερήσιας ενεργειακής πρόσληψης.

Το σωματικό βάρος ελεγχόταν κάθε εβδομάδα για μία χρονική περίοδο 8 εβδομάδων, ενώ ο δείκτης μάζας σώματος μετρήθηκε την πρώτη και την όγδοη εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπήρχε σημαντική διαφορά στην απώλεια του σωματικού βάρους με τις δύο διαφορετικές δίαιτες ενώ στην ομάδα με τη μεγαλύτερη πρόσληψη ζάχαρης η απώλεια βάρους ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.