πληγη γλωσσα | ο καρκινος του πνευμονα κανει μετασταση στους λεμφαδενες? | ωνασειο μεταμοσχευσεις

Βιταμίνη C


Ρόλος της βιταμίνης C

Eίναι ικανή να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κολλαγόνου.

Στον τομέα της αισθητικής η βιταμίνη C παίζει πολύ σημαντικό ρόλο μια και τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως αποκαλύπτουν ότι η ικανότητα της βιταμίνης αυτής στο να παράγει κολλαγόνο μπορεί να βοηθήσει στην αντιστροφή των ορατών σημείων της γήρανσης.

Η βιταμίνη C έχει αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει στη νεανική εμφάνιση του δέρματος. Μελέτες έχουν αποδείξει επίσης ότι η βιταμίνη C είναι ικανή να μειώσει τους ερεθισμούς που δημιουργούνται από τη δράση των υπεριωδών ακτίνων του ήλιου. Το σημαντικότερο όμως επίτευγμα της βιταμίνης αυτής είναι η λειτουργία της ως ερέθισμα στην παραγωγή κολλαγόνου.

Η βιταμίνη C κυκλοφορεί σε καλλυντικά προϊόντα στο εμπόριο, αλλά και στη διάθεση των αισθητικών, ώστε με τη βοήθεια ρευμάτων να εισχωρήσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.