κολποκοιλιακος αποκλεισμος | αερια εντερου αιτιες | στενωση καρδιας | εκτακτεσ συστολεσ

Λεμόνι πράσινο


Το πράσινο λεμόνι είναι όξινο και πικρό και έχει δροσιστική δράση στον οργανισμό, ηρεμώντας το Vata. Τα πύρινα άτομα θα πρέπει να το χρησιμοποιούν με προσοχή, ενώ στα υδάτινα μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σιελόρροια. Χρησιμοποιείται συχνά σαν προσθήκη στα καυτερά φαγητά για να εξουδετερώνει (ένα τουλάχιστο) μέρος από την πύρινη ενέργειά τους.

Διεγείρει την έκκριση γαστρικών υγρών και βοηθάει στη δυσπεψία. Ο χυμός του είναι αποτελεσματικός για τα προβλήματα "της επόμενης ημέρας" μετά από κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών και μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς άφοβα μεγάλη ποσότητα χυμού, αραιωμένου πάντα με νερό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.