επιγαστρικη κοιλη | εμβολιο μαντου παρενεργειες | αιτια πυλαιας | αιθερια ελαια χαλαρωσης

Δράσεις για πράσινο, διατροφή, αδέσποτα του Υπ. Γεωργίας για το 2004Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Γεωργίας και της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων, Αθήνα 2004, για την υλοποίηση δράσεων σε τομείς όπως, Ολυμπιακό πράσινο, διατροφικά θέματα, αδέσποτα ζώα, ιπποειδή κλπ., για την περίοδο 2001 – 2004, που έχουν σχέση με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, υπεγράφη από τον αρμόδιο υπουργό κ. Γ. Δρυ και την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Η Σύμβαση υπεγράφη κατόπιν σχετικής συνάντησης που είχε ο υπουργός Γεωργίας με την πρόεδρο της Επιτροπής Αθήνα 2004, στην οποία και συμφωνήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο μερών για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης, το Υπουργείο Γεωργίας πρόκειται να καλύψει μια σειρά αναπτυξιακών δράσεων που άπτονται στο πεδίο της αρμοδιότητάς του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.