μηνισκος συμπτωματα | εχω φαγουρα στο προσωπο | κυστη στο λοβο του αυτιου | ιλεος | μουδιασμα δοντιων

Πράσινο φως για τον πελαργόΜία φορητή συσκευή, η οποία θα ειδοποιεί την έγκυο με ακρίβεια 48 ωρών για τον επερχόμενο τοκετό, δοκιμάζεται με ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε εκατοντάδες γυναίκες στην Μ. Βρετανία. Η συσκευή βασίζεται στις έρευνες δύο γυναικολόγων του Πανεπιστημίου του Λιντς και κατασκευάζεται από την εταιρεία Jopejo στη Μ. Βρετανία.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το 50% των εγκύων προσέρχεται στο νοσοκομείο πιστεύοντας λανθασμένα ότι πλησιάζει ο τοκετός εξαιτίας κάποιων πρόωρων συσπάσεων.

Η συσκευή ελέγχει ηλεκτρικά σήματα που λαμβάνει από τη μήτρα, τα οποία επεξεργάζεται και ανάλογα με το φωτάκι που ανάβει στην οθόνη της, ειδοποιεί την έγκυο για το αν πλησιάζει ο τοκετός.

Κόκκινο φως σημαίνει ότι η κύηση θα συνεχιστεί κανονικά τουλάχιστον για τις επόμενες δύο βδομάδες, πορτοκαλί ότι θα επέλθει εντός δεκαπέντε ημερών, ενώ πράσινο ότι το ευτυχές γεγονός θα επέλθει εντός των επόμενων 48 ωρών.

Οι κατασκευαστές της συσκευής πιστεύουν ότι στην τελική της μορφή θα είναι τόσο απλή όσο ένα τεστ εγκυμοσύνης και θα μπορούν να την χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες, ενώ θα κοστίζει περίπου 150 ευρώ.

Εκτός από τις άσκοπες μετακινήσεις και τους λανθασμένους συναγερμούς, η χρήση της συσκευής θα διευκολύνει και στην διευθέτηση των καθημερινών δραστηριοτήτων της οικογένειας, με βάση τον πραγματικό χρόνο του τοκετού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.