μεχρι ποτε γινεται διακοπη κυησησ | λοιμωξη του αναπνευστικού | αποβολη εμβρυου τις πρωτες μερες

Μάτια


Vata

Τα αέρινα μάτια ακολουθούν την όλη κίνηση του Vata και κινούνται συνέχεια. Δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον συνομιλητή και μετακινούνται συνεχώς, υποδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεχόμενη νοητική κίνηση που υποβόσκει.

Μπορεί να έχουν έντονα σκούρο καφέ χρώμα (σαν σοκολάτα κουβερτούρα), ή και γκρί. Επίσης η πολλή σπάνια περίπτωση να έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα μάτι από το αλλο, ανήκει σε Vata ανθρώπους. Το άσπρο χρώμα γύρω από την ίριδα θα έχει μία ανοιχτή γκρί ή γαλάζια απόχρωση.

Το μέγεθός τους συνήθως είναι μικρό, και μπορεί να είναι τοποθετημένα είτε πολύ κοντά, είτε πολύ μακριά το ένα από το άλλο και έτσι το πρόσωπο να δείχνει κάπως ασύμμετρο.

Pitta

Τα πύρινα μάτια έχουν κανονικό μέγεθος, και το χρώμα τους θα είναι ανοικτό καφέ, πράσινο ή συνήθως έντονο μπλέ. Ακτινοβολούν έντονα και είναι τα μάτια που καθηλώνουν τον συνομιλητή λόγω της (πύρινης) ενέργειας που διαχέουν.

Ο σκληρός (το άσπρο μέρος του ματιού γύρω από την ίριδα) θα έχει μιά ανοικτή κόκκινη απόχρωση και θα κοκκινήσει έντονα όταν τα ατομα αυτά θα τύχει να εκνευριστούν και να θυμώσουν.

Kapha

Τα μεγάλα, γλυκά, ήσυχα και λίγο υγρά μάτια έιναι πάντα υδάτινα μάτια. Το χρώμα τους συνήθως είναι καφέ (σαν σοκολάτα γάλακτος) και σπάνια γαλάζιο.

Το βλέμμα δείχνει πολύ σταθερό και σίγουρο, ακτινοβολεί μία ηρεμία και ησυχία και ξεκουράζει τον συνομιλητή, ακτινοβολώντας την όλη εσωτερική γαλήνη της υδάτινης ιδιοσυγκρασίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.