ωτοβελονισμος για αδυνατισμα | εμβολιο σκυλου παρενεργειες | διαβρωτικη γαστριτιδα διατροφη | στεατόρροια

Μαύροι κύκλοι- μπορούν τα καλλυντικά να βοηθήσουν;


Το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί την πλειονότητα των γυναικών, καθώς σε αυτά οφείλεται η αντιαισθητική, κουρασμένη και θαμπή όψη του βλέμματος. Στην αγορά καλλυντικών κυκλοφορεί πληθώρα προϊόντων τα οποία υπόσχονται ότι θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα αυτό.

Τα αίτια των οιδημάτων (πρήξιμο) και των μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών είναι ποικίλα και έχουν σχέση όχι τόσο με την κατάσταση του δέρματος εξωτερικά όσο με την γενικότερη κατάσταση του οργανισμού.

Οι βαθύτερες αιτίες σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να έχουν σχέση με κάποιο οργανικό πρόβλημα, έλλειψη ύπνου, κακή διατροφή και οινοπνευματώδη ποτά, κάπνισμα ή έλλειψη νερού.

Τα καλλυντικά προϊόντα δεν έχουν τη δυνατότητα να επιδράσουν σε αυτά τα σημεία, αφορούν μονάχα την επιφάνεια της επιδερμίδας. Σίγουρα υποβοηθούν αλλά αν δεν αντιμετωπιστούν οι ουσιαστικές αιτίες δεν μπορεί να υπάρξει οριστική λύση.

Εντοπίστε λοιπόν και αντιμετωπίστε πρώτα τις πραγματικές αιτίες και στη συνέχεια καλώς χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.