πνευμονια | άσθμα βαθμός καταπολέμησης | παραταση συγκλισης βοταλειου πορου | τετανικος ορος
Μέλος από
14 ΦΕΒ 2016
Κωδικός: 88 Δημοσιεύσεις: 12 Εμφανίσεις: 2614

Ιωάννης Κιούσης


Email:

Ιστοσελίδα: https://www.farmakeftikamanitaria.gr


Eίμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Αυτοματισμού,
Γνωρίζω δύο ξένες γλώσσες, και
Μερικά πράγματα που με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα είναι :
-η ταχεία ανάγνωση,
-η συστημική αναπαράσταση,
-η χορτοφαγική ωμοφαγία και
-η αναίμακτη κυκλική οικονομία.

Λίγα λόγια για την εμπειρία μου με τα φαρμακευτικά μανιτάρια:

Υπάρχουν πολλοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να βελτιώσει ένας άνθρωπος την υγεία του. Κάνω αυτόν τον ισχυρισμό διότι το 2006 ξεκίνησα, από προσωπικό ενδιαφέρον, να επενδύω χρόνο, ενέργεια και χρήμα για να μελετάω σχετικές πηγές (βιβλία, βιβλιοθήκες, διαδίκτυο κ.ά.) και να δοκιμάζω διάφορες προσεγγίσεις στον οργανισμό μου.

Όταν, λοιπόν, τον Σεπτέμβριο του 2012 συνάντησα τυχαία το φαρμακευτικό μανιτάρι γανόδερμα, με εντυπωσίασε ιδιαίτερα αλλά, λόγω του ότι από την φύση μου είμαι ιδιαίτερα σκεπτικιστής, στην αρχή αρνιόμουν να πιστέψω ότι είναι δυνατόν να υπάρχει μία τροφή με όλες αυτές τις δυνατότητες που διάβαζα.

Για αυτόν τον λόγο, πριν ξεκινήσω να το λαμβάνω, για τρεις μήνες έκανα φύλλο και φτερό το ίντερνετ, αγγλόφωνα βιβλία, ιατρικές βιλιοθήκες και άλλες πηγές για πληροφορίες σχετικά με το Γανόδερμα.

Τον Δεκέμβριο του 2012, αφού η θεωρία με είχε πείσει, ξεκίνησα να λαμβάνω καθημερινά και μεθοδικά το Γανόδερμα και όταν είδα τα αποτελεσματα που είχε στον επιχείλιο έρπη που εμφανίζω από 8 ετών, συνειδητοποίησα μέσω της βιωματικής οδού ότι είχα στα χέρια μου έναν διατροφικό θησαυρό.

Στην πορεία ξεκίνησα να μελετάω και άλλα φαρμακευτικά μανιτάρια (π.χ. Κόρντισεπς, ερίκιο, σιτάκε κ.ά.), καθώς και την συνδυαστική χρήση αυτών, η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως Μυκοθεραπεία

- Τον Νοέμβριο του 2016 έλαβα εκπαίδευση ως μυκοθεραπευτής, από το Mykotroph Institute.

- Επί του παρόντος, παρακολουθώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κλινική Διατροφή» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.