Η νέα γευστική συνταγή των Kellogg’s Special K

Η νέα γευστική συνταγή των Kellogg’s Special K συνδυάζει 3 δημητριακά: το ρύζι, το σιτάρι ολικής άλεσης και το κριθάρι.

Πηγή: Δελτίο τύπου Kelloggs

Τα νέα Kellogg’s Special K ήρθαν για να φέρουν την αλλαγή στη διατροφή σου! Έγιναν πιο γευστικά, τραγανά και θρεπτικά από ποτέ για να αισθάνεσαι όμορφα εσωτερικά… και αυτό να φαίνεται και εξωτερικά!

Αυτά αναφέρει σε σχετικο δελτίο τύπου η Kellogg’s και συνεχίζει:

Η νέα γευστική συνταγή των Kellogg’s Special K συνδυάζει 3 δημητριακά: το ρύζι, το σιτάρι ολικής άλεσης και το κριθάρι και αποτελεί πηγή ολικής άλεσης και φυτικών ινών, με λιγότερη περιεκτικότητα σε αλάτι, ακόμη χαμηλότερα λιπαρά και εμπλουτισμένη σύνθεση με 8 βιταμίνες και σίδηρο. Έρευνες, άλλωστε, που πραγματοποιήθηκαν σε ευρωπαίες γυναίκες έδειξαν πως η αλλαγή των Kellogg’s Special K που συνδυάζει την απολαυστική και τραγανή γεύση με θρεπτικά συστατικά, έφερε την αλλαγή στην καθημερινή διατροφή των γυναικών χαρίζοντάς τους υγεία και ομορφιά από μέσα προς τα έξω. Τα νέα Kellogg’s Special K είναι η απόδειξη πως κάθε αλλαγή είναι προς το καλύτερο: καλύτερη διατροφή, καλύτερη υγεία, καλύτερη ζωή! Ξεκίνα τη δική σου Αλλαγή προς το καλύτερο με τα νέα Kellogg’s Special K!

Χρήσιμες Διατροφικές Συμβουλές

Περιγραφή Προϊόντος

Τραγανές νιφάδες ρυζιού, σιταριού και κριθαριού.

Συστατικά

Ρύζι (45%), Σιτάρι ολικής άλεσης (32%), Ζάχαρη, Κριθάρι (8%), Αλεύρι βύνης κριθαριού, Άρωμα βύνης κριθαριού, Αλάτι.

Βιταμίνες και Μέταλλα

Βιταμίνη C, Νιασίνη, Σίδηρος, Βιταμίνη Β6, Βιταμίνη B2 (Ριβοφλαβίνη), Βιταμίνη B1 (Θειαμίνη), Φυλλικό οξύ, Βιταμίνη D, Βιταμίνη B12.

Πληροφορία για Αλλεργικούς

Περιέχει σιτάρι και κριθάρι. Ενδέχεται να περιέχει γάλα.

Η νέα γευστική συνταγή των Kellogg’s Special K

Διαβάστε επίσης