εμβολιο λυσσασ τιμη | μηνισκος | μηνισκος | πυον στη γναθο μαλακα μορια | ερπης στο στομα σε παιδια | συνδρομο wpw

Η αλήθεια για τους χυμούς


Ενας χυμός φρούτων αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, όχι μόνο γιατί δεν περιέχει πολλές θερμίδες αλλά γιατί περιέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως υδατοδιαλυτές βιταμίνες.

Η καλύτερη επιλογή είναι φυσικά ένας φρεσκοστυμμένος χυμός. Ιδίως όταν ο χυμός δεν είναι από αποχυμωτή αλλά από ολόκληρα τα φρούτα σε μπλέντερ. Ετσι δε χάνετε τις φυτικές ίνες των φρούτων.

Ομως η επιλογή του φρέσκου χυμού δεν είναι πάντα εφικτή μια και πολλές ώρες της ημέρας βρισκόμαστε εκτός σπιτιού. Στην περίπωση αυτή θα πρέπει να διαλέγετε χυμό ο οποίος αναγράφει "100% φυσικός χυμός, χωρίς προσθήκη ζάχαρης". Χυμοί με την ονομασία νέκταρ, φρουτοποτό, ή με γεύση φρούτων, πιθανόν να περιέχουν και ζάχαρη η οποία αυξάνει τη θερμιδική αξία, ενώ μειώνει τη διατροφική του χυμού. Οταν δε, αγοράζετε φρέσκο χυμό από κάποια καφετέρια διευκρινήστε το άν ο χυμός είναι όντως φρεσκοστυμμένος ή συσκευασμένος.

Προσοχή λοιπόν και στην επιλογή του χυμού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.