πως να βελτιωσω το μηκος του τραχηλου

Το στρες κύριος επιβαρυντικός παράγοντας για τους καρδιοπαθείςΤο στρες μπορεί ακόμα και να τριπλασιάζει τον κίνδυνο θανάτου στους καρδιοπαθείς, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα έρευνα που μελετά τη σχέση του στρες και της θνησιμότητας σε ασθενείς με καρδιοπάθεια και πρόκειται να δημοσιευθεί στο τεύχος της 16ης Απριλίου του επιστημονικού περιοδικού της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας, Circulation.

Οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Φλώριδας μελέτησαν 170 άνδρες και 26 γυναίκες, οι οποίοι είτε είχαν υποστεί έμφραγμα ή τουλάχιστον μία κεντρική αρτηρία παρουσίαζε περισσότερο από 50% στένωση.

Ολοι οι συμμετέχοντες στη μελέτη πήραν μέρος σε μία σειρά τεστ, στα οποία περιλαμβανόταν ένα ψυχολογικό τεστ στο οποίο ζητήθηκε στους συμμετέχοντες να κάνουν μία ομιλία για κάποιο θέμα μπροστά σε κοινό.

Κατά τη διάρκεια του ψυχολογικού αυτού τεστ μετρήθηκε με μία ειδική μέθοδο η καρδιακή λειτουργία και παρατηρήθηκαν οι ανωμαλίες και η μειωμένη κυκλοφορία του αίματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 20% των ασθενών παρουσίασε ανωμαλίες στην καρδιακή λειτουργία, ενδεικτικές για ισχαιμία.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι γιατροί δεν εξετάζουν τους ασθενείς, για να εντοπίσουν το ποιοί είναι αυτοί που είναι πιο επιρρεπείς στις επιδράσεις του στρες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.