μαγνητικη στο ηπαρ | χρονια σιαλαδενιτιδα | μυωπια σε παιδια | η ελια κατα της δυσκοιλιοτητας | αποστειρωση

Η Ιντεραμέρικαν καλύπτει τους καρδιοπαθείςΕνα νέο ασφαλιστικό προϊόν με την ονομασία "Special Care" (Ειδική Φροντίδα) που απευθύνεται σε όσους έχουν παρουσιάσει στεφανιαία νόσο, η οποία έχει εκδηλωθεί κλινικά ή με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου ή με ασταθή στηθάγχη ή έχει αντιμετωπισθεί χειρουργικά με τη μέθοδο του "μπάϊ-πας" ή της αγγειοπλαστικής, ανακοίνωσε η Ιντεραμέρικαν.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως επισημαίνει η εταιρία σε ανακοίνωση της, που μία ασφαλιστική προσεγγίζει αποτελεσματικά ανθρώπους με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και προσφέρει σε αυτούς τη δυνατότητα πρόσβασης στην ιδιωτική ασφάλιση.

Ο ασφαλισμένος καλύπτεται με ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών καλύψεων ζωής, ατυχημάτων, ανικανότητας, ασθενειών και υγείας, ενώ προσφέρονται εξειδικευμένες υπηρεσίες για την διαχείριση της υγείας του. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν από απλές ιατρικές επισκέψεις και πράξεις μέχρι τα πολύπλοκα και δύσκολα περιστατικά.

Ιδιαίτερη σημασία, σύμφωνα με την εταιρία, έχει δοθεί στις υπηρεσίες συστηματικής πρόληψης της υγείας, με δύο προληπτικούς ελέγχους κάθε χρόνο, βασισμένους στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και στις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από στεφανιαία νόσο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.