κυστη morgagni | στρεπτοκοκκος και εγκυμοσυνη | ανατομια σωματος | συνδρομο ανω κοιλης φλεβας

Ο χρόνος έκθεσης στον ήλιο παράγοντας κινδύνου για καρκίνοΟσο περισσότερο εκτίθεται κανείς στον ήλιο, τόσο μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχει να προσβληθεί από καρκίνο του δέρματος, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες βασισμένοι σε μία μελέτη, η οποία δείχνει για πρώτη φορά τη συσσωρευτική επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας ως παράγοντα ανάπτυξης μελανώματος.

Πολλές είναι ως τώρα οι επιστημονικές έρευνες που συσχετίζουν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία με τον καρκίνο του δέρματος, αλλά η ερευνητική ομάδα του Εθνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου των Ηνωμένων Πολιτειών τονίζει ότι η δική της μελέτη είναι η πρώτη που καταδεικνύει ότι η ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που δέχεται ένας άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του συνδέεται άμεσα με τον κίνδυνο που διατρέχει να προσβληθεί από μελάνωμα.

Οπως προειδοποίησε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας κ. Τόμας Φίρς, το γεγονός ότι ορισμένα άτομα μαυρίζουν πιο εύκολα από άλλα, δεν σημαίνει ότι τα άτομα αυτά δεν κινδυνεύουν να εμφανίσουν καρκίνο του δέρματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.