τι ειναι σφιξεις | μολυνση | καταγμα εξω σφυρου | ηπατίτιδα β συμπτώματα | δερματικο αποστημα | ταχυκαρδια

Αδυνάτισμα αποκλειστικά για άνδρεςΤο πρώτο πρόγραμμα απώλειας βάρους σχεδιασμένο ειδικά για άνδρες προωθείται στη Μ. Βρετανία με την ονομασία "Fatmanslim programme" από μία ειδική κλινική για τη θεραπεία της παχυσαρκίας που βρίσκεται στην πόλη Νότινγχαμ.

Το πρόγραμμα σχεδίασε ο Δρ. Campbell, διευθυντής της κλινικής και πρόεδρος του National Obesity Forum, με σκοπό να βοηθήσει υπέρβαρους και παχύσαρκους άνδρες, οι οποίοι νιώθουν ότι δεν μπορούν να βρουν βοήθεια για να χάσουν βάρος.

Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει πολύ αυστηρή δίαιτα ή έντονα προγράμματα άσκησης, αλλά βασίζεται στη σταδιακή μείωση της ποσότητας του φαγητού που καταναλώνεται.

Το κλειδί είναι στην αύξηση της κατανάλωσης λαχανικών, στη μείωση της πρόσληψης κορεσμένου λίπους (ζωικό λίπος), στη μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ και στον περιορισμό του τσιμπολογήματος.

Ο τρόπος προσέγγισης είναι διαφορετικός για τους άνδρες και δεν έχει το μήνυμα της απαγόρευσης, αλλά βασίζεται σε έλεγχο χωρίς όμως να τους λέει τι ακριβώς να κάνουν, κάτι που δεν αρέσει στους άνδρες.

Σύμφωνα με το Δρ. Campbell το βάρος του πληθυσμού της Βρετανίας θα μειωθεί κατά 1000 τόνους, εάν ένας σε κάθε 200 Βρετανούς ακολουθήσει το πρόγραμμά του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.