ασθενειες σκυλου | καρκινος | Πυλαια υπερταση | ελαστική περίδεση | ατελης αποκλεισμος δεξιου σκελους | χολιστερινι

Αμήχανοι οι άνδρες όταν αγοράζουν γυναικεία εσώρουχαΟλο και περισσότεροι άνδρες, παρόλη την έντονη αμηχανία που νοιώθουν, κατακλύζουν αυτές τις ημέρες τα καταστήματα γυναικείων εσωρούχων στο Αμβούργο για να αγοράσουν σέξι εσώρουχα για συζύγους και ερωμένες.

Οι περισσότεροι άνδρες παραδέχονται ότι αισθάνονται άβολα όταν μπαίνουν σε ένα κατάστημα γυναικείων εσωρούχων, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του περιοδικού Textilwirtschaft της γερμανικής βιομηχανίας υφασμάτων.

Σύμφωνα με μία ιδιοκτήτρια καταστημάτων εσωρούχων, την κ. Αν Γκρένινγκ, ορισμένοι άνδρες αισθάνονται κυριολεκτικά χαμένοι τα πρώτα λεπτά όταν μπαίνουν σε κατάστημα γυναικείων εσωρούχων και σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, το 40% των πελατών των δυο καταστημάτων γυναικείων εσωρούχων που διατηρεί στο Αμβούργο, είναι άνδρες.

Η κ. Γκρένινγκ συμβουλεύει τους άπειρους πελάτες να μη διστάζουν να ζητούν τη βοήθεια των υπαλλήλων γιατί το δώρο τους μπορεί να έχει το αντίθετο αποτελέσματα από αυτό που επιθυμούν, καθώς μπορεί να θεωρηθεί ως προβολή από μία γυναίκα.

Πολύ συχνά οι άνδρες αγοράζουν εσώρουχα τα οποία θα ήθελαν οι ίδιοι να βλέπουν στις συζύγους ή τις ερωμένες τους, αγνοώντας τα γούστα των γυναικών. Μία γυναίκα μπορεί να προσβληθεί εάν το εσώρουχο που θα της κάνει δώρο ένας άνδρας είναι άκρως τολμηρό.

Μια γυναίκα μπορεί επίσης να προσβληθεί εάν ο σύντροφός της κάνει δώρο ένα εσώρουχο, το οποίο δεν ...ανταποκρίνεται στις πραγματικές της διαστάσεις.

Η κ. Γκρένινγκ συμβουλεύει τους άνδρες που θέλουν να κάνουν δώρο εσώρουχα στις γυναίκες να έρχονται προετοιμασμένοι. Με ποιόν τρόπο; Μια κλεφτή ματιά στο συρτάρι των εσωρούχων στο σπίτι την προηγουμένη θα έλυνε πολλά προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.