εικονα αμυγδαλων | στιγμα | παγκοσμια μερα παχυσαρκιας | περιαρθρίτιδα θεραπεία | τσιμπουρι σκυλος | τρανσαμιναση

Κατασχέθηκαν τρεις τόνοι ακατάλληλα τρόφιμα στην ΚαβάλαΚατασχέθηκαν τρείς τόννοι προϊόντων ζωικής προέλευσης, επειδή κρίθηκαν ακατάλληλα για κατανάλωση. Συγκεκριμένα υπάλληλοι της Κτηνιατρικής Διεύθυνσης Καβάλας πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα, εργαστήρια, βιομηχανίες, αποθήκες τροφίμων κλπ, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν τα προϊόντα, τα οποία και θα καταστραφούν. Επρόκειτο για κρεατοσκευάσματα, κονσέρβες με κρέας, ψάρια και γαλακτομικά προιόντα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ελέγχου της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των βοειδών, ελήφθησαν οκτώ δείγματα εγκεφάλου απο νεκρά μεγάλα ζώα και έξι απο αιγοπρόβατα, τα οποία στάλθηκαν για έλεγχο στην Θεσσαλονίκη και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Τέλος έγινε επιζωοτιολογική διερεύνηση και καταπολέμηση της βαρροϊκής ακαρίασης μελισσών και ελέγχθηκαν εννέα μελισσοκομεία και 1280 κυψέλες. Ελήφθησαν 62 δείγματα συνολικά και στάλθηκαν για διερευνητικές αναλύσεις σε κρατικά εργαστήρια του υπουργείου Γεωργίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.