βηχας και δεκατα | igg igm αντισωματα | χοληστερινη | συμπτωματα αρρυθμιων | ισοτονικες ασκησεις | βιταμίνη β1

Νέο περιφερειακό νοσοκομείο στην ΚαβάλαΣτην αρχή του 2003 αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ανέγερσης του νέου περιφερειακού νοσοκομείου Καβάλας, στη θέση "Βασιλάκη" του Αγίου Σίλα. Με βάση το χρονοδιάγραμμα, εκτιμάται πως το έργο θα δημοπρατηθεί γύρω στα τέλη του 2002, ενώ η περάτωσή του προβλέπεται για τους τελευταίους μήνες του 2006.

Η ανέγερση του νοσοκομείου έχει ορίζοντα πενταετίας (2001-2006) και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έγιναν και θα γίνουν μελέτες, διακηρύξεις, δημοπρατήσεις και αναθέσεις, μέχρι να εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Για το έργο αυτό ενημέρωσε ο πρόεδρος-γενικός διευθυντής του Περιφερειακού Εθνικού Συστήματος Υγείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στράτος Χασάπης, λέγοντας πως βασική προϋπόθεση για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Καβάλα ήταν αρχικά η απελευθέρωση - από καταπατητές που έχτισαν αυθαίρετα σπίτια - του χώρου, όπου θα χτισθεί το νέο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μια διαδικασία, που έγινε με τη σύμφωνη γνώμη Αστυνομίας και Εισαγγελίας Καβάλας, καθώς και με την συμπαράσταση κι άλλων τοπικών φορέων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.