πονος στη μυτη | αποστημα στο ουλο αντιμετωπιση | σπιρομέτρηση φυσιολογικές τιμές

Μέτρα προστασίας του κοινού για αλλεργίες στη ΚαβάλαΜέτρα προστασίας του κοινού που υποφέρουν από αλλεργίες και έχουν προβλήματα με το αναπνευστικό τους σύστημα έχει πάρει ο δήμος Καβάλας και συνεργάζεται για το σκοπό αυτό με τη Β' Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου Καβάλας. Η κλινική στέλνει στοιχεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αφού τα επεξεργάζονται ειδικοί επιστήμονες ενημερώνεται ανελλιπώς ο πληθυσμός της Καβάλας, μέσω του δήμου από ποιές αιτίες προέρχονται οι αλλεργίες και τι να αποφεύγουν αυτοί που έχουν προβληματα αναπνευστικά.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης οι ποσότητες γυρεοκόκκων (γύρη) ανά κυβικό μέτρο αέρα προέκυψε ότι είναι υψηλές στις βελανιδιές και στα καραγάτσια, μέτρια στα κυπαρίσσια και τα πεύκα και χαμηλή στα ελαιόδενδρα.

Με βάση τα στοιχεία αυτά που δημοσιοποιούνται ανελλιπώς, μπορούν να προφυλαχθούν άτομα - κάτοικοι της Καβάλας που είναι ευάλωτα στις αλλεργίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.