μίκρά μύστίκά άπότρίχώσή | ρευματα tens | Βιταμινη Α | ιογενεις λοιμωξεις τι είναι

Το ζωντανό γιαούρτι μπορεί να μειώσει το χρόνο νοσηλείαςΗ κατανάλωση ζωντανού γιαουρτιού, ενισχύει την εντερική χλωρίδα μειώνοντας έτσι το χρόνο νοσηλείας ιδίως σε άτομα τρίτης ηλικίας, σύμφωνα με ερευνητές από το νοσοκομείο Hammersmith στο Λονδίνο. Η χρήση αντιβιοτικών στους ασθενείς αυτούς, δρα αρνητικά στην εντερική χλωρίδα, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι κίνδυνοι από λοιμώξεις του γαστρεντερικού σωλήνα και να παρατείνεται ο χρόνος νοσηλείας αυτών των ασθενών.

Ο όρος εντερική χλωρίδα περιλαμβάνει μια σειρά 'καλών' μικροοργανισμών που βρίσκονται στο έντερο, οι οποίοι παρέχουν προστασία από τους παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν λοιμώξεις.

Το ζωντανό γιαούρτι περιέχει μύκητες οι οποίοι ενισχύουν την εντερική χλωρίδα, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μην είναι τόσο επιρρεπείς σε λοιμώξεις του γαστρεντερικού.

Οι ερευνητές από το νοσοκομείο Hammersmith, θα επικεντρωθούν σε μια συγκεκριμένη μορφή λοίμωξης (Clostridium difficile diarrhoea - CDD), η οποία προκαλεί διάρροια στους ασθενείς, με συνέπεια να χρειάζεται και δεύτερη σειρά αντιβιοτικών προκειμένου να αντιμετωπιστεί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.