εμετος με αιμα συκωτι | γονατο | ζελε και χρωμα στα κοπρανα | εκτακτες συστολες | γιλεκο φορητων βαρων

Ενα σύγχρονο κέντρο νοσηλείας και εκπαίδευσης στην ΑλεξανδρούποληΤο νέο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα αποτελέσει πόλο έλξης όχι μόνο αρρώστων που θα προσέρχονται για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα υγείας, αλλά συγχρόνως θα είναι και ένα κέντρο εκπαίδευσης και προαγωγής της έρευνας στην ιατρική επιστήμη, δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ. Κ. Στεφανής, επισκεπτόμενος τις εγκαταστάσεις στη θέση Δραγάνα.

Το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας που καλύπτει επιφάνεια 200 στρεμμάτων, κόστισε περίπου 20 δισεκατομμύρια δραχμές και διαθέτει 673 κλίνες.

Ο κ. Στεφανής, μετά την ξενάγησή του στους χώρους του νοσοκομείου από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥ κ. Σ. Χασάπη και το διοικητή του νοσοκομείου Π. Σιούτη, επεσήμανε ότι από εδώ και πέρα οι ρυθμοί του νέου πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης θα είναι πολύ γρήγοροι και στις αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.