εχω χοληστερινη 240 | αυξηση αμμωνιας στο αιμα | μικροβιαιμια | περιαρθριτιδα ωμου θεραπεια

Το εργασιακό περιβάλλον επηρεάζει τη υγείαΠονοκέφαλος, ξηροφθαλμία, πονόλαιμος και κόπωση είναι συμπτώματα που παρουσιάζει το 40% των εργαζομένων σε γραφεία, σύμφωνα με τη Βρετανική Εταιρεία Αλλεργίας. Οι εργαζόμενοι αποδίδουν τα συμπτώματα αυτά στο εργασιακό άγχος αλλά οι ειδικοί πιστεύουν ότι οφείλονται στο όζον που συγκεντρώνεται στους χώρους που υπάρχουν συσσωρευμένες ηλεκτρονικές συσκευές.

Στις πιθανές αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα ακόμη και σε ανθρώπους που βρίσκονται σε καλή κατάσταση υγείας, ανήκουν ακόμη, το υγραέριο που επιδεινώνει το βρογχικό άσθμα και τα υλικά βαφής και συντήρησης των επίπλων του γραφείου.

Η Κα Maureen Jenkins, σύμβουλος της Βρετανικής Εταιρείας Αλλεργίας δήλωσε ότι πάνω από το 90% των εργαζομένων δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο γραφείο τους, το οποίο δημιουργεί και την κακή τους υγεία. Μάλιστα τόνισε ότι, και υλικά, όπως η φορμαλδεΰδη στα έπιπλα, μπορούν να δράσουν ερεθιστικά για τους εργαζόμενους.

Μέτρα όπως είναι η βελτίωση του αερισμού, με ανοιχτά παράθυρα και η χρησιμοποίηση ειδικών υγραντήρων που ελλατώνουν τα τοξικά επίπεδα του όζοντος στα γραφεία, μπορούν να συντελέσουν στη βελτίωση των συμπτωμάτων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.