πρωτοπαθης αρθροπαθεια του γονατος | ανω κοιλια

Αντιμετώπιση κουνουπιών με φιλικά προς το περιβάλλον μέσαΔοκιμασμένες μεθόδους και φάρμακα ήπιας μορφής, φιλικά προς το περιβάλλον, θα χρησιμοποιήσουν η νομαρχία Καβάλας και οι δήμοι του Νέστου με στόχο να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα κουνούπια, που αποτελούν σοβαρό πρόβλημα, εδώ και αρκετά χρόνια, για ολόκληρη σχεδόν την παρανέστια περιοχή. Το νομαρχιακό συμβούλιο Καβάλας ενέκρινε το ποσό των 350.000 ευρώ (περίπου 119 εκατομμυρίων δρχ) για το σύνολο των σχετικών ενεργειών.

Τα σκευάσματα που επιλέχθηκαν θα έχουν μηδενική τοξικότητα και υπάρχει έγκριση απο το υπουργείο Γεωργίας και τη Διεύθυνση Υγείας Καβάλας.

Το "σαφάρι" κατά των κουνουπιών ξεκίνησε ουσιαστικά πριν από δύο χρόνια και πάλι απο το Νέστο, μια περιοχή η οποία υποφέρει επί δεκαετίες απο τα ενοχλητικά αυτά έντομα.

Στόχος είναι να απαλλαγεί ολόκληρη η περιοχή απο τη Νέα Καρβάλη και μέχρι το Νέστο από τα κουνούπια, η παρουσία των οποίων αποτελεί σοβαρό πρόβλημα που πήρε διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα ζωής των κατοίκων της ανατολικής Καβάλας.

Σμήνη κουνουπιών επηρεάζουν ακόμα και τα ζώα αλλά και τις καλλιέργειες, ενώ δημιουργούν μια δυσμενή και ανεπιθύμητη κατάσταση απο την άνοιξη και μέχρι το φθινόπωρο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.