πως μπαινει η μπαταρια στο βηματοδοτη | εγκυμοσυνη με συμφυσεις στην κοιλια

’σκηση κατά ...της ανικανότηταςΦαίνεται οτι αυτό που είναι καλό για την καρδιά βοηθά και το σέξ, όσον αφορά το ανδρικό φύλο. Αυτό υποστηρίζουν οι επιστήμονες οι οποίοι διαπιστώνουν οτι συχνή, μέτριας έντασης άσκηση εμποδίζει την ανικανότητα. Επιπρόσθετα άλλοι παράγοντες του τρόπου ζωής παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως το κάπνισμα, η υπερβολική χρήση αλκοόλ, η παχυσαρκία και η καθιστική ζωή.

Συγκεκριμένα ο Dr. Irwin Goldstein και οι συνεργάτες του απο την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, παρακολούθησαν περίπου 600 άνδρες σε μήκος χρόνου, που δεν είχαν σεξουαλικά προβλήματα κατά την έναρξη της μελέτης. Οι ερευνητές παρατήρησαν οτι μετά 9 χρόνια, οι άνδρες που ‘έκαιγαν’ ασκούμενοι τουλάχιστον 200 θερμίδες την ημέρα, είχαν σημαντικά λιγότερο κίνδυνο ανικανότητος, σε σύγκριση με αυτούς που δεν ασκούντο. Τό κάψιμο 200 θερμίδων ισοδυναμεί με γρήγορο βάδισμα περίπου 3000 μέτρων. Ακόμη η σεξουαλική ικανότητα των ανδρών επηρεάζεται αρνητικά απο το κάπνισμα, το αλκοόλ και την παχυσαρκία.

Ο Goldstein στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Urology ισχυρίζεται, ότι ακόμα και αν αρχίσει κανείς να ασκείται στην μέση ηλικία, μπορεί να ελαττώσει την πιθανότητα εμφάνισης της ανικανότητας. Αυτό δεν συμβαίνει με το κάπνισμα ή την κατάχρηση του αλκοόλ τα οποία φαίνεται οτι προκαλούν μόνιμες βλάβες στα αγγεία των γεννητικών οργάνων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.