κακωση αυχενα | Uprima | προλακτινη | mm rvaxpro εμβολιο | σημαδια ηπατιτιδας | στιγμα αιματος | red bull επιπτωσεις

Αμεση δράση κατά της ανικανότηταςΗ γρήγορη έναρξη δράσης της νέας φαρμακευτικής ουσίας κατά της ανδρικής ανικανότητας αποτελεί κεντρικό σημείο της ανακοίνωσης του Γερμανού ουρολόγου Alexander von Keltz, στα πλαίσια του 3ου Μακεδονικού Ουρολογικού Συμποσίου, που διοργανώνεται από την Ουρολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος και διεξάγεται στο ξενοδοχείο "Hyatt Regency".

Η νέα φαρμακευτική ουσία κατά της ανδρικής ανικανότητας κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό και στην Ελλάδα με το εμπορικό όνομα Uprima. Πρόκειται για την υδροχλωρική απομορφίνη και είναι το πρώτο φάρμακο που δρα μέσω του κεντρικού νευρικού συστήματος, που ενεργοποιεί αλλά και διατηρεί τη στυτική λειτουργία.

Η δράση του φαρμάκου αυτού επιτρέπει την αναπαραγωγή της φυσικής διαδικασίας στύσης στον άνδρα και για το λόγο αυτό η δράση του είναι ριζικά διαφορετική από αυτή των άλλων φαρμάκων για τις δυσλειτουργίες της στύσης, τα οποία λαμβάνονται από το στόμα.

Ενα από τα σημαντικά στοιχεία που προέκυψαν από τις κλινικες μελέτες είναι ότι η υδροχλωρική απομορφίνη έχει το πλεονέκτημα της γρήγορης έναρξης δράσης, επιτυγχάνοντας στύση εντός 15-20 λεπτών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.