η αμμωνία στην εγκεφαλοπάθεια | εγκριθηκε το νεο εμβολιο απο τον εοφ; | τι δεν τρώμε στην χολιστσεινη

Νέα θεραπεία της ανικανότητας στον ορίζονταΑμερικανοί επιστήμονες βρήκαν πρωτεϊνη που φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στη στυτική λειτουργία των ποντικών, προλαμβάνοντας τις στύσεις και ελπίζουν, ότι ένα παράγωγο που μπλοκάρει αυτή την πρωτεϊνη μπορεί να οδηγήσει σε εναλλακτική θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες. Η πρωτεϊνη αυτή καλείται ρο-κινάση και αποτελεί τμήμα της βιολογικής αλυσίδας που ενεργοποιεί τους μύες. Ενεργοποίηση αυτής της πρωτεϊνης διατηρεί το πέος σε χάλαση. Η έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο της Τζώρτζια. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον δρ. Κρίστοφερ Ουινγκάρντ, έναν από τους συγγραφείς του άρθρο, κατάφεραν να ενέσουν στα ποντίκια ουσία που αναστέλει τη δράση αυτής της πρωτεϊνης. Το αποτέλεσμα ήταν τα ποντίκια να αποκτήσουν στύση.

Ουσιαστικά, η επίτευξη στύσης έχει να κάνει με την αυξημένη είσοδο αίματος στα σπογγώδη σωμάτια του πέους. Αυτό σε ορισμένους άνδρες είναι δύσκολο, καθώς καρδιοπάθειες, αγγειοπάθειες και σακχαρώδης διαβήτης, ειδικά πάνω από την ηλικία των 40, οδηγούν σε ανικανότητα. Οι μέχρι τώρα θεραπείες, στηρίζονται στο χειρισμό της μεταβολικής οδού του νιτρικού οξίδιου (πχ., Βιάγκρα). Ωστόσο, το 40% των ανδρών συνεχίζουν και έχουν προβλήματα ακόμη και με αυτήν τη θεραπεία. Αυτή την ομάδα ανδρών ενδιάφερεται να βοηθήσει η νέα αυτή ανακάλυψη. Η ενέσιμη μορφή του νέου σκευάσματος δημιουργεί πρόβλημα και οι επιστήμονες εργάζονται προς την κατεύθυνση χαπιού ή σκευάσματος το οποίο θα εφαρμόζεται τοπικά.
Η εργασία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature Medicine τον Ιανουάριο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.