εγχείρηση βουβωνοκήλης μετεγχειρητικα | θλαση στο ποδι | κατωτερο εμφραγμα ηκγ | τετραπληγικος | στοντα

Εφαρμογή ρεύματος ημιτονοειδούς


Ο ρόλος του στην αισθητική

Το ημιτονοειδές ρεύμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θεραπείες προσώπου, σώματος καθώς και σε θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής. Η χρήση του μαλακώνει τα νεύρα, προκαλεί μεγάλη διέγερση και βαθύτερη διείσδυση σε σχέση με τη χρήση φαραδικού ρεύματος και είναι πιο κοντά στον τύπο νεύρων του ανθρώπου.

Αντενδείξεις

Η χρήση ημιτονοειδούς ρεύματος δεν συνίσταται σε νεανικό πρόσωπο, σε δέρμα με σπασμένες τρίχες, σε υπερτασικά άτομα, σε δέρμα με ερεθισμούς ή εκδορές, σε περιπτώσεις όπου το άτομο έχει πολλά χρυσά δόντια καθώς και σε περιπτώσεις βεβαιωμένης καρδιακής αδυναμίας.

Διενέργεια

Η μέθοδος διενεργείται μέσω ηλεκτρικής συσκευής που διαθέτει ηλεκτρόδια με τα οποία δημιουργούμε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα. Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί 15-20 λεπτά.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Αν η μέθοδος χρησιμοποιηθεί με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και από γνώστες του αντικειμένου δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.