Εφαρμογή ρεύματος φαραδικού

Ο ρόλος του στην αισθητική

Το φαραδικό ρεύμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θεραπείες προσώπου,΄στο τριχωτό της κεφαλής αλλά και σε διάφορα μέρη του σώματος. Με τη χρήση του φαραδικού ρεύματος επιτυγχάνεται τόνωση των μυών, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αύξηση της ενεργητικότητας των αδένων, διέγερση της ανάπτυξης των τριχών και αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων.

Αντενδείξεις

Η χρήση του φαραδικού ρεύματος αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που προκαλεί πόνο, στεναχώρια, αν το πρόσωπο είναι πολύ νεανικό, αν υπάρχουν πολλά χρυσά δόντια, αν το άτομο έχει ιστορικό υψηλής πίεσης, αν υπάρχουν σπασμένες τρίχες ή εμφανής ασυνέχεια του δέρματος.

Διενέργεια

Η μέθοδος διενεργείται μέσω ηλεκτρικής συσκευής, που διαθέτει δύο ηλεκτρόδια. Τα ηλεκτρόδια αυτά κατάλληλα επενδυμένα και εμποτισμένα, ώστε να δημιουργείται σωστή επαφή και να μην απαιτείται μεγάλης έντασης ρεύμα, καταλήγουν στο σώμα του ατόμου σε διαφορετικό σημείο το καθένα. Ο επιτρεπόμενος χρόνος εφαρμογής δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15-20 λεπτά.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Η ανεξέλεγκτη χρήση φαραδικού ρεύματος είναι δυνατό να προκαλέσει μόνιμες βλάβες στον οργανισμό για αυτό πρέπει να διενεργείται από βεβαιωμένους γνώστες του αντικειμένου.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση