ΤΙ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ | παχυ εντερο φλεγμονη

Εφαρμογή μάλαξης Rolfing


Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Πρόκειται για μια μέθοδο εν τω βάθει μάλαξης, η οποία αναπτύχθηκε τις τελευταίες δεκαετίες από την IDA ROLF και βασίζεται στην πολύ μεγάλη συγκεντρωμένη πίεση με την άρθρωση ενός ή όλων των δακτύλων ή με τον αγκώνα.

Ενδείξεις

Αυτό το είδος μάλαξης χρησιμοποιείται με εκπληκτικά αποτελέσματα για μια πλήρη αναμόρφωση της φυσικής στάσης του ανθρώπου. Το άτομο που δέχεται τη μάλαξη ROLFING νιώθει μεγάλη ευεξία, ενεργητικότητα και μπορεί να νιώσει μύες που επί χρόνια ήταν σφιγμένοι να χαλαρώνουν τελικά.

Διενέργεια

Η μάλαξη διενεργείται από γνώστες της μεθόδου και γίνεται με εφαρμογή πολύ μεγάλης συγκεντρωμένης πίεσης, με την άρθρωση ενός ή όλων των δακτύλων ή με τον αγκώνα. Περιλαμβάνει δέκα μαλάξεις διάρκειας μίας ώρας η καθεμία, που απέχουν μεταξύ τους μια εβδομάδα.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Κατά την εφαρμογή της μεθόδου εμφανίζονται σύντομες εκρήξεις πόνου, που διαρκούν 2-3 δευτερόλεπτα και σταματούν αμέσως μόλις σταματήσει το ROLFING.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.