μεσογειακη αναιμια | βιταμινη α με τι τροφες πρεπει να λσμβανεται | σιαλαδενίτιδα θεραπεια | κηλη κατακλιση

Ασκηση με βάρη


Που χρησιμεύει

Η προπόνηση δύναμης είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη γιατί με την ενδυνάμωση των μυών προστατεύονται οι αρθρώσεις, οι κινήσεις είναι πιο οικονομικές και ξεκούραστες και με τη μυϊκή σύσφιξη που προκαλείται βελτιώνεται η εικόνα του σώματος.

Πως γίνεται

Οι πολλές επαναλήψεις, ( 8-10 διαφορετικές ασκήσεις σε 3-4 σετ των 10-15 επαναλήψεων ), βελτιώνουν τη γράμμωση των μυών, τη μυϊκή αντοχή και το σχήμα του σώματος. Αυτό το είδος προπόνησης ταιριάζει στους απλούς ασκούμενους, οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν γενικά τη φυσική τους κατάσταση και την εμφάνισή τους. Όταν η προπόνηση με βάρη γίνεται για να συμβάλλει στη μεγιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων, χρησιμοποιούνται πιο περίπλοκες και εξειδικευμένες μέθοδοι και οι επιβαρύνσεις είναι μέγιστες. Οι απλοί ασκούμενοι καλό είναι να ακολουθούν τη μέση οδό και να μην υπερβάλλουν κοπιάζοντας άδικα και προξενώντας κακό στην υγεία τους. Ο παραπάνω τύπος προπόνησης με συχνότητα δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, σωστή προθέρμανση, αποθεραπεία και έμφαση στις διατάσεις είναι ιδανικός για να επιτευχθούν τα θετικά αποτελέσματα. Η συμπλήρωση της με κάποιες μορφές αερόβιας άσκησης ( aerobic, jogging, κολύμβηση κ.α. ) διατηρεί τη φυσική κατάσταση και την υγεία σε πολύ καλό επίπεδο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.