λευκα αιμοσφαιρια εγκυμοσύνη | δερματιτιδα μετα απο κουρεμα σκυλου | οξεια χολοκυστιτιδα θεραπεια

Προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και Ayurveda


Χρησιμοποιούμε το βότανο ginger το οποίο κυκλοφορεί σε κάψουλες και πωλείται ελεύθερα (χωρίς συνταγή ιατρού) στα φαρμακεία και στα καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής, όταν υπαρχουν έντονες κράμπες στους κοιλιακούς μύες.

Χρησιμοποιούμε επίσης το βότανο dong quai, το οποίο εξισορροπεί όλη την ορμονική αναταραχή που εμφανίζεται πριν την περίοδο. Το βρίσκουμε και αυτό σε κάψουλες στα φαρμακεία και στα καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής.

Ένα βότανο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται συνεχώς για αρκετούς μήνες και ενισχύει γενικά το γυναικείο γεννητικό σύστημα είναι το agnus castus / chasteberry που επίσης κυκλοφορεί σε χάπια και κάψουλες.

Η σκόνη από σουσάμι είναι πολλή χρήσιμη και μπορεί να χρησιμοποιεί κανείς ένα με δύο κουτάλια του γλυκού καθημερινά είτε σκέτη, είτε προσθέτοντάς την στο φαγητό του. Το ταχίνι σε όλες του τις μορφές (σκέτο, με μέλι, σαν χαλβάς, σε πίττες, κλπ), επίσης ανακουφίζει σημαντικά.

Για αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα αιθέρια έλαια από chamomile, clary sage, geranium, και rosemary oil.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.