κρυοσφαιριναιμία συμπτωματα | Στίγμα | φυματιωση | μετα απο εγχειρηση σπληνας | τραυματικα ελκη γλωσσας

Αρθρίτιδα και Ayurveda


Σε όλες γενικά τις αρθροπάθειες η καυτερή γεύση του πιπεριού (ειδικά του κόκκινου) βοηθάει σημαντικά. Σε περιπτώσεις μάλιστα υδάτινου τύπου αρθρίτιδας, η χρήση cayenne θα πρέπει να είναι καθημερινή. Στην Αμερική ήδη κυκλοφορούν κάψουλες με σκόνη κόκκινης πιπεριάς (γλυκιάς και καυτερής) τις οποίες λαμβάνουν καθημερινά οι αρθροπαθείς, καθώς και υγρό με υψηλή περικτκότητα σε cayenne σε μορφή "roll-on" για τοπική χρήση. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά καλύτερα από τα γνωστά μας αντιφλεγμονώδη χάπια, και αυτό φαίνεται ήδη σε μερικές πρωτοπορειακές (διπλές - τυφλές) μελέτες.

Πολτοποιούμε στο blender ίση ποσότητα από σπόρους σουσαμιού μαζί με σκόνη ginger και χρησιμοποιούμε καθημερινά ένα κουτάλι του γλυκού.

Χρησιμοποιούμε κάψουλες γλυκοζαμίνης (glucosamine sulfate) και χονδροϊτίνης (chondroitin sulfate) που πωλούνται ελεύθερα (χωρίς συνταγή ιατρού) στα φαρμακεία και στα καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής.

Για αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα αιθέρια έλαια από chamomile, cypress, juniper, lavender, lemon, margoram και rosemary oil.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.