στοματικος ερωτας προφυλακτικο | μυξοίδημα, | ασκησεις για τετρακεφαλους στο σπιτι

Ανορεξία και Ayurveda


Ανακατεύουμε σε μισό ποτήρι φρέσκο χυμό από ρόδι, μία πρέζα αλάτι και λίγη μαύρη ζάχαρη. Το πίνουμε λίγο λίγο, κρατώντας το όση περισσότερη ώρα μπορούμε στο στόμα. Ο συνδυασμός αυτός καθαρίζει τη γεύση και διεγείρει τις αισθητήριες απολήξεις στη γλώσσα, ανοίγοντας έτσι την όρεξη.

Αναμιγνύουμε στο blender ίσες ποσότητες από σπόρους κορίανδρου, κάρδαμου, μαύρου πιπεριού και μαύρης ζάχαρης και χρησιμοποιούμε καθημερινά μισό κουτάλι του γλυκού σε ανάμιξη με ghee.

Βράζουμε δύο φλυτζάνια νερό με ένα κουτάλι του γλυκού σπόρους βασιλικού μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα νερού. Στη συνέχεια το σουρώνουμε και προσθέτουμε λίγη μαύρη ζάχαρη και γάλα και το πίνουμε κάθε πρωί.

Για αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα αιθέρια έλαια από lemon, orange και tangerine oil.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.