σπειραματονεφρίτιδα | γιατι βαζουμε παγο στα χτυπηματα | στιγμα μεσογειακης αναιμιας

Τρόπος ζωής


Vata

Οι Vata ιδιοσυγκρασίες δεν μπορούν να έχουν ένα σταθερό τρόπο ζωής. Δεν έχουν συγκεκριμένες συνήθειες στη ζωή τους, ούτε μπορούν να ασχοληθούν συνέχεια με κάποιο hobby. Γρήγορα κουράζονται με κάτι και το αλλάζουν με κάτι καινούργιο που τους τραβάει την προσοχή, έως ότου κάτι άλλο τους αποσπάσει και πάλι.

Δεν μπορούν να ελέγχουν τα οικονομικά τους, κερδίζουν εύκολα χρήματα, τα οποία όμως και πάλι εύκολα θα τα ξοδέψουν. Συνήθως αγοράζουν πράγματα που δεν τα πολυχρειάζονται και θεωρούν ότι το "χρήμα πρέπει να ανακυκλώνεται και να κυκλοφορεί".

Στις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι τα άτομα που θα πάνε μία εβδομάδα σε κάποιο νησί, μία άλλη σε ένα δεύτερο νησί, και μία τρίτη σε κάποια άλλη παραλία. Δεν αντέχουν να μείνουν για ένα μήνα σε κάποιο μέρος για διακοπές και εξάπαντως θέλουν παραλία με ήλιο και ζέστη για να νιώθουν καλά.

Pitta

Τα πύρινα άτομα είναι καλά οργανωμένα στη ζωή τους, τα πάντα εξελίσσονται βάσει κάποιου καλά προγραμματισμένου σχεδίου. Θα έχουν συγκεκριμένες συνήθειες και hobbies, που θα τα αλλάζουν όμως εάν πλέον δεν τους είναι χρήσιμα.

Τα χρήματα τα ξοδεύουν με μέτρο και μετά από πολύ υπολογισμό. Τους αρέσει όμως η πολυτέλεια και στις (καλά προγραμματισμένες) διακοπές τους, θα ζητήσουν κάποιο καλό ξενοδοχείο με κλιματισμό γιατι δεν αντέχουν τη ζέστη του καλοκαιριού, ή - ακόμη καλύτερα - θα πάνε διακοπές σε κάποιο δροσερό βουνό.

Kapha

Τα υδάτινα άτομα έχουν πολλές συνήθειες στις οποίες κολλάνε για χρόνια. Είναι τα χαρακτηριστικά άτομα τα οποία επί τριάντα χρόνια πηγαίνουν στο ίδιο καφενείο και κάθονται στην ίδια καρέκλα παραγγέλνοντας πάντα τον ίδιο καφέ, χωρίς τίποτα από όλα αυτά να τους ενοχλεί.

Έχουν τάση να μαζεύουν χρήματα "για τις δύσκολες ημέρες" και ξοδεύουν μόνο για ότι χρειάζεται πραγματικά. Εύκολα μπορεί να ζούν μία μίζερη ζωή, χωρίς αυτό να τους ενοχλεί, και χαίρονται όταν βλεπουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να ανεβαίνει.

Διακοπές το καλοκάιρι θα πάνε στο ίδιο - παραθαλάσσιο αλλά όχι πολύ υγρό μέρος - που πηγαίνουν τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με την ίδια ακριβώς παρέα και θα περάσουν πολύ καλά, κάνοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα όπως και τις άλλες χρονιές. Στο ξενοδοχείο θα προσπαθήσουν να έχουν το ίδιο, εί δυνατόν, δωμάτιο, το οποίο έχουν συνηθίσει και δύσκολα το αλλάζουν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.