εμβόλιο ιλαράς ερυθράς παρωτίτιδας | λεμονι και εμετοσ | ατροφία αιδιου | αιδιο μεγαλα χειλια | εμβολιο πρηξιμο

Νέος τρόπος τιμολόγησης των εισαγόμενων φαρμάκωνΝέο σύστημα στην τιμολόγηση των έτοιμων εισαγόμενων φαρμάκων προβλέπει η Αγορανομική Διάταξη που υπογράφηκε από την υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Μιλένα Αποστολάκη. Ειδικότερα με την Αγορανομική Διάταξη για τα έτοιμα εισαγόμενα φάρμακα ορίζεται ότι δεν εγκρίνεται τιμή σε φάρμακο το οποίο δεν κυκλοφορεί τουλάχιστον σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης θα ερευνά κάθε χρόνο, αν οι τιμές επαλήθευσης στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που κυκλοφορεί κάθε φάρμακο, μειώθηκαν.

Με το νέο σύστημα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη συστηματική παρακολούθηση των τιμών των έτοιμων εισαγόμενων φαρμάκων και παρέχεται μεγαλύτερη ευελιξία στις υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης κατά την παρακολούθηση των τιμών των φαρμάκων, με στόχο την προστασία των καταναλωτών και την αντιμετώπιση των αναγκών του ασφαλιστικού μας συστήματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.