εγκυμοσυνη ναυτιες | ανεμογκαστρι σε γυναικες | επανεμφάνιση στρεπτοκοκκου σε βρέφος γιατί

Μάθημα ζωήςΜάθημα ζωής ...με το θάνατό της, έδωσε μια γυναίκα και οι στενοί συγγενείς της, οι οποίοι σε ώρα ανείπωτης θλίψης, βρήκαν τη δύναμη και πήραν μια απόφαση που θα σώσει τη ζωή άλλων ανθρώπων. Καθώς, λοιπόν, η ζωή έφευγε απο το σώμα 60χρονης απο τα Τρίκαλα και ο φυσικός της θάνατος ήταν θέμα χρόνου, μετά απο εγκεφαλικό, αποφάσισαν να δωρίσουν όργανά της, προκειμένου να δώσουν ελπίδα σε συνανθρώπους μας.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με εγκεφαλική αιμορραγία και μέσα σε 12 ώρες η κατάστασή της ήταν πλέον μη αναστρέψιμη, καθώς είχε επέλθει ο εγκεφαλικό της θάνατος.

Οι υπεύθυνοι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, που τη φιλοξενούσε, ενημέρωσαν τους δικούς της ότι οι επιλογές που είχαν ήταν δύο: Είτε να αποσυνδέσουν την δύσμοιρη γυναίκα απο τα μηχανήματα τεχνητής υποστήριξης, προκειμένου να επέλθει και ο βιολογικός θάνατος, είτε να συνεχίσουν την υποστήριξη, μέχρις ότου γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για την αφαίρεση οργάνων της.

Το μίνι "οικογενειακό συμβούλιο" των δικών της δεν κράτησε πολύ... Ετσι, ομάδα επιστημόνων απο το "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ήρθε στη Λάρισα για να παραλάβει απο τους συναδέλφους τους γιατρούς της ΜΕΘ, τους νεφρούς, το ήπαρ και τους κερατοειδείς της 60χρονης, όργανα τα οποία είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα μπουν στη λίστα των διαθέσιμων ή έχουν βρεθεί ήδη οι υποψήφιοι λήπτες τους. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η πράξη αλτρουισμού είναι άξια επαίνου και μίμησης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.