εξαρθρωση γναθου | ασκητης κιρρωση σχολια | ποτε γινεται περιδεση τραχηλου | αντιικα φαρμακα

Ερωτική διάθεση


Vata

Η ακαταστασία και αναρχία του αέρινου ατόμου φαίνεται και στην ερωτική του επιθυμία, η οποία έχει συνεχείς διακυμάνσεις από ημέρα σε ημέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα. Η γονιμότητά του είναι συνήθως μικρή και το σπέρμα του πτωχό.

Η υπερβολική νοητική του δραστηριότητα τον οδηγεί σε πολλές ερωτικές φαντασιώσεις, όπου νιώθει καλά, συνήθως αυτοικανοποιείται και χάνει το ενδιαφέρον του για τη ζωντανή επαφή. Όταν έχει τελικά κάποια σχέση, η ερωτική επαφή (όταν υπάρχει), είναι έντονη και θυελλώδης, αλλά διαρκεί λίγο.

Pitta

Η φυσική "θερμότητα" που χαρακτηρίζει τα πύρινα άτομα τα οδηγεί σε έντονη ερωτική επιθυμία, και είναι τα χαρακτηριστικά άτομα (συνήθως στην εφηβεία), στα οποία "το αίμα τους βράζει".

Στην ερωτική τους σχέση ξέρουν τι θέλουν, έχουν υπολογίσει τα πάντα, και ξέρουν με τι τρόπους θα φθάσουν σε αυτό πού επιθυμούν. Μπορούν και συνδιάζουν την ερωτική επιθυμία με τη λογική, ακολουθώντας κάθε φορά "το δικό τους μέτρο".

Kapha

Τα υδάτινα άτομα έχουν μία σταθερή και συνεχή ερωτική ζωή, χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Τους αρέσει πολύ ο ρομαντισμός και δεν πρόκειται ποτέ να έχουν ερωτική σχέση μόνο για χάρη της σεξουαλικής επαφής.

Είναι άτομα πολύ γόνιμα, με πλούσιο και πολύ σπέρμα. Αργούν να νιώσουν ερωτικά, ο ερεθισμός αργεί να έρθει, αλλά όταν ξεκινήσουν τελικά την ερωτική τους επαφή, αυτή είναι παρατεταμένη και ικανοποιητική.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.