Ερωτική διάθεση

Vata

Η ακαταστασία και αναρχία του αέρινου ατόμου φαίνεται και στην ερωτική του επιθυμία, η οποία έχει συνεχείς διακυμάνσεις από ημέρα σε ημέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα. Η γονιμότητά του είναι συνήθως μικρή και το σπέρμα του πτωχό.

Η υπερβολική νοητική του δραστηριότητα τον οδηγεί σε πολλές ερωτικές φαντασιώσεις, όπου νιώθει καλά, συνήθως αυτοικανοποιείται και χάνει το ενδιαφέρον του για τη ζωντανή επαφή. Όταν έχει τελικά κάποια σχέση, η ερωτική επαφή (όταν υπάρχει), είναι έντονη και θυελλώδης, αλλά διαρκεί λίγο.

Pitta

Η φυσική “θερμότητα” που χαρακτηρίζει τα πύρινα άτομα τα οδηγεί σε έντονη ερωτική επιθυμία, και είναι τα χαρακτηριστικά άτομα (συνήθως στην εφηβεία), στα οποία “το αίμα τους βράζει”.

Στην ερωτική τους σχέση ξέρουν τι θέλουν, έχουν υπολογίσει τα πάντα, και ξέρουν με τι τρόπους θα φθάσουν σε αυτό πού επιθυμούν. Μπορούν και συνδιάζουν την ερωτική επιθυμία με τη λογική, ακολουθώντας κάθε φορά “το δικό τους μέτρο”.

Kapha

Τα υδάτινα άτομα έχουν μία σταθερή και συνεχή ερωτική ζωή, χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Τους αρέσει πολύ ο ρομαντισμός και δεν πρόκειται ποτέ να έχουν ερωτική σχέση μόνο για χάρη της σεξουαλικής επαφής.

Είναι άτομα πολύ γόνιμα, με πλούσιο και πολύ σπέρμα. Αργούν να νιώσουν ερωτικά, ο ερεθισμός αργεί να έρθει, αλλά όταν ξεκινήσουν τελικά την ερωτική τους επαφή, αυτή είναι παρατεταμένη και ικανοποιητική.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση