ψωρα σκυλος συμπτωματα | αιμαγγειωμα ηπατος | γκριζο δοντι | δεμοδήκωση | στιγμα | oρος αντιτετανικος | στηθαγχη

Η απόδειξη των Ομοιοπαθητικών φαρμάκων


Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Είναι η διαδικασία με την οποία ανακαλύπτονται οι θεραπευτικές ιδιότητες των Ομοιοπαθητικών φαρμάκων, χρησιμοποιώντας εθελοντές που θα τα χρησιμοποιήσουν πειραματικά.

Για να διαπιστωθούν οι θεραπευτικές ιδιότητες των Ομοιοπαθητικών φαρμακευτικών ουσιών χρησιμοποιούνται υγιή άτομα και ποτέ πειραματόζωα. Οι εκδηλώσεις που παρουσιάζονται στους εθελοντές που τους χορηγούνται οι Ομοιοπαθητικές ουσίες καταγράφονται με μεγάλη λεπτομέρεια και χρησιμεύουν για τη σύνταξη της πολύτομης Ομοιοπαθητικής Φαρμακολογίας (Materia Medica). Ο κατάλογος αυτός των φαρμακευτικών συμπτωμάτων που καταγράφονται με αυτόν τον τρόπο, συμπληρώνεται με τοξικολογικά δεδομένα και αποτελεί τη βάση της εφαρμοσμένης Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.