Υπερσύγχρονο Κέντρο Υγείας στον Εύδηλο Ικαρίας

Με τη φράση “Τα εγκαίνια είναι μόνο για φανφάρες”, κήρυξε τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ευδήλου, ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥ Κώστα Στεργιόπουλο, το βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Βαρδίκο, τον πρόεδρο του νοσοκομείου Ικαρίας και τους δημάρχους Ευδήλου και Ραχών, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του Κέντρου Υγείας.

Ο υπουργός ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη γρήγορη ολοκλήρωση του έργου και ιδιαίτερα τον εργολάβο, που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο, να παραδώσει το Κέντρο Υγείας στην εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι το Κέντρο Υγείας διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπως αιματολογικό αναλυτή, κάτι που δεν υπάρχει ούτε σε νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ χαρακτήρισε το Κέντρο Υγείας, ως ελπίδα ζωής, για τον Εύδηλο.

Τα 45 εκατ. δρχ. που υπήρχαν για τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας, θα δοθούν για τον εξοπλισμό των περιφερειακών αγροτικών ιατρείων, ενώ τέλος ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥ, να ερευνήσει την πιθανότητα εξεύρεσης ενός ουρολόγου και ενός ψυχιάτρου, για να ιδρυθεί μονάδα τεχνητού νεφρού και Κέντρο Ψυχικής Υγείας.

Οσον αφορά το θέμα του ανασχηματισμού ο κ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε λέγοντας ότι είναι δουλειά του πρωθυπουργού και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, όμως δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να παραμείνει στο υπουργείου του για να συνεχίσει το δύσκολο έργο.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση