φαιοχρωμοκύτωμα | θηλωμα στη γλωσσα | παγκρεατιτιδα σκυλου | τι ειναι προπτωση μιτροειδους βαλβιδασ

Υπερσύγχρονο Κέντρο Υγείας στον Εύδηλο ΙκαρίαςΜε τη φράση "Τα εγκαίνια είναι μόνο για φανφάρες", κήρυξε τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ευδήλου, ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥ Κώστα Στεργιόπουλο, το βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Βαρδίκο, τον πρόεδρο του νοσοκομείου Ικαρίας και τους δημάρχους Ευδήλου και Ραχών, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του Κέντρου Υγείας.

Ο υπουργός ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη γρήγορη ολοκλήρωση του έργου και ιδιαίτερα τον εργολάβο, που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο, να παραδώσει το Κέντρο Υγείας στην εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι το Κέντρο Υγείας διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπως αιματολογικό αναλυτή, κάτι που δεν υπάρχει ούτε σε νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ χαρακτήρισε το Κέντρο Υγείας, ως ελπίδα ζωής, για τον Εύδηλο.

Τα 45 εκατ. δρχ. που υπήρχαν για τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας, θα δοθούν για τον εξοπλισμό των περιφερειακών αγροτικών ιατρείων, ενώ τέλος ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥ, να ερευνήσει την πιθανότητα εξεύρεσης ενός ουρολόγου και ενός ψυχιάτρου, για να ιδρυθεί μονάδα τεχνητού νεφρού και Κέντρο Ψυχικής Υγείας.

Οσον αφορά το θέμα του ανασχηματισμού ο κ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε λέγοντας ότι είναι δουλειά του πρωθυπουργού και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, όμως δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να παραμείνει στο υπουργείου του για να συνεχίσει το δύσκολο έργο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.