φαγουρα αε ολο το σομα | χολοστεάτωμα προγνωση | κιρρωση ηπατος διατροφη | φλεγμονη εντερου

Γερμανική δωρεά στο Κέντρο Υγείας ΠάρουΜια σειρά γερμανικών εταιριών προσέφεραν περίπου 12 εκ. δρχ. για το Κέντρο Υγείας Πάρου, μετά τη σωτηρία των ναυαγών από τους κατοίκους του νησιού τον Σεπτέμβριο του 2000, ενώ ο οικονομικός σύμβουλος της γερμανικής πρεσβείας κ. Karl Georg Schon θα παραδώσει στις 31 Ιουλίου 2001 στο Κέντρο Υγείας Πάρου έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή εξοπλισμένο με πρόγραμμα τηλεϊατρικής.

Ηδη στο Κέντρο Υγείας έχει δοθεί ένας αναπνευστήρας και ένας βιοχημικός αιματολογικός αναλυτής. Η πρωτοβουλία ανήκει στο γερμανό πρέσβη στην Αθήνα δρα Karl Heinz Kuhna ο οποίος και συντόνισε το όλο εγχείρημα.

Την πρωτοβουλία συνέδραμαν οι ακόλουθες γερμανικές εταιρίες:

Hochief Corporate Headquarters, Blohm+Voss GmbH, Militzer & Munch Hellas GmbH, STN ATLAS Elektronik GmbH, MTU Aero Engines, Hetek Baumann Hebetechnik GmbH. CCO Greative Consulting GmbH, Krauss- Maffei- Wegmann, EADS Hellas SA, Siemens AE, Dresdner Bank AG, TUI Hellas SA kai MAKRO Cash & Carry Wholesale SA.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.